Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkafelvevő

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy bababuszunk. 1,8-as 2006-os Zafira. 7 személyes a babáknak, 140 lóerős apának. Szervízkönyves. Meg van egy insp feliratom a műszerfalon, azaz az autó és a szervizkönyv szerint is eljött az olajcsere ideje, most van benne 99125 km. Jó fiú lévén megnéztem…..
Munkafelvevő 2010.03.05 16:00:28
Szevasztok!
Egy Opel márkaszervizben /Budapest/dolgozom munkafelvevőként.A szervizem nem szerepel a megnevezett szervizek között.Úgy gondolom,hogy van egy-két csúsztatás a leírtakban.
1.Olajcsere után fekete az olaj,ez természetes dolog.Ha rövid idő után megint olajat cserélek,az olyan mintha kimosnám a motor,ezért nem feketedett be.Ha az Opel szerint 5w-30-as olajjal 30000 km-t lehet megtenni, akkor nem lehet rossz a minősége. Az hogy hordós, vagy literes csak a beszerzési ára miatt nem mindegy.
2.Üzemanyagszűrő
A szervizbe bejövő autók 80%-ában van üzemanyagszűrő.Ezért valószínű, hogy automatikusan került a levélbe.De szerintem ezt a levelet egy kislány küldte, nem munkafelvevő, mert szabvány levélnek tűnik.
3.Elfoglalt munkafelvevő.
Sajnos igazad van.Egy szervizben a munkafelvevő a mindenes.Mindenki őt kérdezi,ügyféllel tárgyal,előjegyzést vesz fel,árajánlatot ad/üzemanyagszűrő/közben megakad a szerelő,neki segít,s megint csöng a telefon.
4.A többi hozzászólónak.
Én szeretem,ha az ügyfél megvárja az autót, mert nálunk bemehet a szervizbe, kérdezheti a szerelőt , és látja, hogy valóban kicseréltük az általa kifizetett alkatrészt./olaj/
Én nem szeretem, ha ügyfél megvárja az autó javítását, mert időre jött,de a szervizben csúszhatnak a javítások. Előre nem látható hibák lehetnek.Nálunk is sűrűn előfordul.Nincs szabad szerelő.Ezért a legjobb, ha reggel hozza este viszi.De ha lehet betartom az ígéretemet.Ilyenkor rögtön beviszem az autóját a szervizbe.Kiválasztom azt a panaszát amihez elég egy villany szerelő, őt megkérem ne siessen,mert fél óra múlva lesz szabad szerelőm.De az autóval rögtön foglalkozunk.Ügyfelet meghívom egy kávéra,megint tíz percet nyertem.Közben eszébe jut még néhány probléma,amit még tíz percig átbeszélünk.
5.Sajnos a levélben leírtakkal általában egyetértek.