Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dan.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a Facebook-on felhívást intéztünk olvasóinhoz, hogy akinek van kedve hozzá, jelentkezzen és legyen a HeStyle szerkesztője a nyári üzemmódunk alatt, amely augusztus 9-ig tart. Rengetegen küldtek nekünk jobbnál, jobb cikkeket, íme az első kettő, mely Zsikla Csaba és…..
Megjelent az első fotó a D&G 2010-2011-es őszi/téli kampányából. A képen Simon Nessman, Travis Davenport, Vladimir Ivanov, Nils Butler és Oscar Spendrup modellek szerepelnek, a fotós pedig Mario Testino volt.Hogy tetszik?..
dan. 2010.06.25 19:31:16
update: Első fotó helyett: Már jónéhány napja fent van a hivatalos oldalon az egész kampánysorozat.

Disney-hez annyit hozzátennék, hogy az Iceberg már több szezon óta Disney-zik. De inkább Plutó-val és Goofy-val.
Deák Ferenc utcában a Cream-ben szerintem még találtok egy két mellényt, pulóvert az Ice Iceberg kollekcióból jó nagy Goofy fejekkel.

Egyébként a többi kampányfotón én nem láttam Disney fiugrát és egyébként sincs semmi bajom ezekkel. A D&G nem Dolce&Gabbana. Sokkal fiatalosabb és könnyedebb. Persze ezt csak azért mondom, mert feltűnően gyerekesnek mondjátok, holott hatalmas poén (és ezt nem úgy értem h téged kinevetnek). Augusztus vége-Szeptember elejétől az itthoni boltban is tele lesz ezekkel a polokkal a raktár, és megnézhetitek majd, hogy hányan fognak ezekben virítani. Annak ellenére, hogy 30 ezer FT körül lesz darabja. Jó ez tudom nem érv arra, hogy gyerekes, de nektek sem kellene annyira komolyan venni a divatot. Talán pont ezért tartják elmaradottnak és konzervatívnak az itthoni férfiakat öltözködés szempontjából. HeStyle meg pont azért lenne, hogy megtörje a jeget, de ilyen hozzáállással, menjetek H&M-be V-nyakú fehér polot venni, fekete mellénnyel...

IMHO, kampányképekben meg nagyon tetszik, hogy vigyorognak mint a tejbetök. Végre nem olyan arcot vágnak a modellek mint akik éheznek vagy valami ultrameglepőt látnak. Félmeztelen tag kicsit "miaf*sz" ott a hegyekben. De hát. Poén.
dan. 2010.06.25 21:23:52
@Hyden: Ohhh, én nem azt mondtam, hogy nem lehet onnan felöltözni, persze, hogy fel lehet. Sőt, és itt a baj, a fővárososban eléggé belekényelmesedtek ebbe, és ahány blogon láttam utcán elkapott embereket, 90%-ban biztosan volt rajtuk legalább 1 H&M. Mi az ha nem überuniformitás?

Azt pedig nem értem, hogy mivel nem értesz egyet, hiszen ahogy elnézem pont abban értünk egyet, hogy komolyabban kellene venniük a divatot.. A többségnek persze az alapigénye/ízlése sincs meg. Na ők mehetnek az H&M-be, és tőlem akár fel is vásárolhatják.
De egy HeStyle látogató ruhatára ne azzal legyen már tele. Ezt az egészet pont az hozta ki bennem, hogy Mickey Mouse-t hordani gyerekes lenne. Pedig nem, csak szükség lenne arra a csavarra mindenki (hestyel látogató) ízlésében, hogy merjen végre úgy öltözködni, amiben eltér attol az átlagtól, akik a tömegboltokban vásárolnak. Bár szoljatok ha a hestyle lényege nem ez, és befogom. :P
dan. 2010.06.25 21:30:50
@bojlergyulabá: A trendben mindig van valamilyen negatív fennhang is. Ebben ugye egyetértünk.
Nem azt mondtam, hogy miki egérre alapozza bárki is a ruhatárát, láthatod, hogy a kollekcióban is csak néhány darab van. Nem trendiség (brrrr) az ha valaki feldobja a külsejét egy kicsit az ilyen dolgokkal. Egyx rózsaszín polot is lehet ugy hordani, hogy ne tűnjön az ember benne Discoshit-es majomnak.
Pont ez a lényeg, hogy mit hogyan hordasz és mivel kombinálsz. Nem mindegy.

{Azt azért elismerem, hogy a miki egérbe tényleg bele fog futni a trendi tinédzser réteg, és akkor értelmét veszti, hogy akárki közülünk beruházzon egy ilyesmi darabba, hiszen akaatlanul is azzal a tömeggel azonosítanának. :/ Persze ennek az az oka (mmint h beleszaladtam), hogy mindig magambol indulok ki, és nem abbol, hogy mik a trendek és ki más mit hord.}
Kétségtelenül ez a mai nap legjobb híre. Sokat kellett várni rá, de mostantól végre elérhető vált a magyarok számára is a Topman online shop-ja, mindössze 7.50 fontos szállítási költségért már Magyarországra is házhoz szállítanak! Nekem az egyik nagy kedvencem a Topman,…..
dan. 2010.03.05 12:14:42
@Runci: Szívesen. A lényeg, hogy végül sikerült.