Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzuzu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon tudok mit hozzátenni a tegnapi autótöréshez, nem egy örömteli dolog, és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam. Ugye, az történt, hogy valahol 200 km-re Domsjőtől, egy nagyobbacska városba érve megtalált hátulról egy finn kamion. A finn előtte nagyon nyomult, Bende kicsivel korábban, ahol…..
mzuzu 2010.03.05 14:19:12
@fogash:
én úgy emlékszem, hogy az autón alapból téli gumik voltak....ha egyáltalán ez a kérdés...:)
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
mzuzu 2010.03.05 11:32:37
@TayRol:
...hehe...én is kinéztem egy jó kis benzinmotorosat..
...mellesleg úgy láttam ME...ezért Jó Szerencsét:))
mzuzu 2010.03.05 12:36:58
@A 8 NAPOS 7:
én jól szórakozom....stand up comedy??na-na?
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
mzuzu 2010.03.05 10:50:23
@strfifi:
Sziasztok csatlakozom az előttem szólóhoz...fogalmam sincs pontosan mennyibe kerülnek az alkatrészek, de úgy gondolom Csiky (már ha nem tolakodás Őt így szólítanom)rengeteg kellemes percet okozott nekem / nekünk írásaival, ezért az a minimum, hogy ha módunk van rá, ilyen formában fejezzük ki tiszteletünket / megbecsülésünket iránta...egyszóval várom a részleteket...

...a kamionos esettel nem (csak) az autó sérült, hanem az az immateriális érték, amit Csikynek, és talán nekünk is jelent...kíváncsian várom a fejleményeket...