Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forgacsmariann

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas háború indult meg az év elején két rivális amerikai webes szolgáltatás között. Mindkettő nagyjából ugyanazt tudja. A vérre menő versengést pedig a Twitter mindent vivő közösségi platformmá erősödése, és az okostelefonok terjedése, az Android platform és az iPhone…..
Kontár Nyílt levél a Nanához! 2010.02.08 13:57:00
Tisztelt Nana! Hónapok óta próbálok leiratkozni az Astronet napi horoszkóp és a Mindmegette napi hírlevelükről-sikertelenül (a hírlevelek elég szűkszavúak, a mostani apropó az, hogy 5.-én és 6.-án is ugyan azt a horoszkópot küldték ki).  Az utóbbi egy ideje már Jaj! Ez a…..
A Chat Roulette akkor vált közismertté, amikor előbb a New York Magazine írt a jelenségről, majd nem sokkal később a New York Times fedte fel a random videochat szájt fejlesztőjének kilétét (egy 17 éves moszkvai srácról van szó). És ugye amiről a New York Times ír, az hír lesz.…..
forgacsmariann 2010.03.12 15:47:47
@B.Cs.: Én bátor voltam és kipróbáltam, kb. 3 hete. Az első sokk után nyomkodtam szorgalmasan a report gombot a perverzeknél. Összesen 3 emberrel sikerült "beszélnem", ebből az egyik egy csepeli fiú volt! :)
Az ötlet szerintem nagyon jó, kár, hogy 10 emberből jó esetben kettőnek látod az arcát...