Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és mi folyik ott Vonyarcvashegyen, a borvidékek borvidékén? A blog szelleméhez hűen a kevésbé ismert helyi itókát vizsgáltam meg, és a vidék öröme ismét elhatalmasodott rajtam! Na, de hogy ne rohanjunk annyira előre, működik a Balaton partján egy kis sörfőzde, teljeskörű…..
Nem, nem fenyegetés, ígéret, legalábbis úgy tűnik: George Lucas, a Star Wars-franchise kizárólagos tulajdonosa és Rick McCallum, a tervezett sorozat producere ugyanis rászólt a forgatókönyveken munkálkodó írókra, hogy csipkedjék magukat, mert az első évad forgatása előtt…..
Rebelka bez příčiny Kozel a vég 2010.03.20 19:59:00
  Mondok egy unásig ismételt közhelyet: a sörkultúra világában a régi idők módszeres irtása nem más, mint a nagyobb és a több eszményének térnyerése a minőséggel szemben - a multinacionál az egyformaság diktatúrája, és régi nagy sörgyáraink pontosan ilyen szellemben…..
Az megvan, hogy ez a felület afféle kerítőblog a cseh (és visegrádi, meg hasonszőrű) zenék irányába, és az is, hogy jön a tavasz, ideje megfelelő zenékkel felvérteznünk magunkat a téltemetésre. Utóbbi azt jelenti, hogy jöhetnek a huncutabb, csavarosabb zenék, melyeken le lehet…..
A túra folytatása haladó fokozat, vagyis már nem ijedünk meg a turisták hirtelen szem elől vesztésétől...nincs több lármázó olasz, és nincs több magányosan utazó japán, csak az őslakosok (akik általában nem szokták meg a turistákat szeretett törzscsapjuk mellett, úgyhogy…..
Sajnos kevés prágai Sokolovnát próbáltam ki, de azt hiszem ezt mindaddig mondhatja az ember, míg nem járt az összesben...a cseh Sokol-hagyományról már meséltem, meg talán arról is, hogy Prágában már nem könnyű olyan igazi Helyeket találni, és ez a kocsmákkal sincs másképp. A…..