Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doncsato

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégi beharangozónkat ezúttal a tabellák szerelmeseinek állítottuk össze, mély, sportbaráti üdvözlettel. Vajon ki a király Budapesten, ha már a bajnoki érmekért a vidék harcol? Csakugyan reménytelen a Diósgyőr-Nyíregyháza páros helyzete, vagy találtunk valami kapaszkodót?…..
Van néhány derbi, amit minden magyarfutball-hívőnek életében legalább egyszer személyesen is át kell élnie. Kapásból itt a Fradi-Újpest. A két fővárosi csapat mérkőzései százplussz évre datálódnak vissza, és legalább nyolcvanra az, hogy a dobogóért, bajnoki címért…..
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..
Különösebb érdekesség nem történt a héten. Rudolf végre aláírt a Genovához, és ezzel egyetemben egy sajátos építési műveletbe kezdett. Júliustól Olaszországban alapoz, valamint nagyjából augusztustól a debreceni munkaügyi bíróságon falaz egy managerek közötti…..
18. forduló, nagykorú lett a bajnokság. Alkoholt ugyan már az első, júliusi körtől ihatott, és ivott is bőszen, mégis most vált de facto felnőtté. Innentől kezdve minden résztáv eggyel közelebb hozza a megnyugvást, és az utolsó fordulót, amikor majd minden kiderül.…..