Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pthu (törölt)

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Bloggerek! Nyaralni jó! Nem csupán azért, mert nyugodtan sétálgathatunk más nyaralók között félmeztelenül, gumialligátorral a hónunk alatt, vagy mert más nyelven beszélő kedves emberek gombócolnak mentafagyit a tölcsérünkbe, vagy láthatunk egy bohóchalat egészen…..
Pthu (törölt) 2010.08.19 23:09:04
@csurtus: Hi, én is nyertem egy, bár egy utazótáska szettet. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy te már meg is kaptad? Mert én még nem, és azért elfogadnám ha már megnyertem.
Megszületett legutóbbi nyereményjátékunk végeredménye. A kicsit megkésett eredményhirdetés oka prózai, a nyertesekkel nehezen tudtuk felvenni a kapcsolatot és nem várt bonyodalmak akadtak. Történt ugyanis, hogy a sorsolást hétfőn tartottuk, de az eredetileg első helyezett…..
Pthu (törölt) 2010.08.16 15:19:10
@cadix: Köszönöm, de már arra is megírtam a címemet és a telefonszámomat. Viszont nem reagáltak arra sem. Vagy esetleg rekció nélkül küldik? És ha igen akkor mennyi a lefolyási ideje?

Csak azért vagyok ennyire izgatott, mert ez az első nyereményem a blogon, és nagyon kíváncsi vagyok a táskákra.
Két évvel ezelőtt családommal Romániában töltöttünk egy hetet. Autóval tettünk egy jó nagy kört. Bejártuk Kolozsvárt, Tordát, Szovátát, Parajdot, a Medve és a Mogyorósi tavat, a Békás szorost, a Gyilkos tavat, majd a moldáv havasokon keresztül…..
Az OVB bearanyozta mind az elmúlt 8 évet, mind a unalmas kampányt. Köszönjük! Én azt hittem, ha már majdnem mindent elkúrtak ebben az országban, legalább a választási rendszerünk rendben működik. Nos, rohad ez is ... Szigeti Péter, az OVB elnöke természetesen nem tehet…..
Nem csak forráskód és CSS a világ, szeretjük és támogatjuk mi a művészetet is! Most például a Szépművészeti Múzeum Degas-tól Picassóig kiállítására adnánk szeretettel tíz darab páros jegyet ajándékba azoknak, akik megnéznék és örömmel írnának is a francia…..