Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy fundamentás (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti címet Bezmag javasolta, én meg miért ne fogadtam volna el, főleg, hogy a következő sztori csak alátámasztja a merész állítást. A bank ajánlotta  akölcsönt, direkte tukmálta, aztán amikor a Naiv Ügyfél tényleg kérte volna, az orrára koppintottak és jót nevettek.…..
egy fundamentás (törölt) 2010.03.14 11:27:23
@Bezmag: a Fundamentának a mai napig róka a "totemállata". A Fundamenta ugyanis németországi hátterű lakástakarékpénztár és a német köztudatban a róka nem a ravaszságot, hanem a bölcsességet szimbolizálja, ahogy nálunk a bagoly.
Amennyiben olvasod a hozzászólásokat, kérlek jelenkezz akár itt, akár az altmanrobert75@gmail.com címen!
Szürreális beszélgetéssel akarta szerződésbe lovallni Ádámot a Fundamenta Lakáskassza ügynöke, aki képtelen volt fejből megtanulni a szövegét, így felolvasott, majd a magnóját surrogtatva megpróbálta kimondatni a Naiv Ügyféllel, hogy át akar lépni az Allianzhoz. Kaland alant:…..
egy fundamentás (törölt) 2010.03.08 12:14:02
@salapapa: mindenen két napig gondolkodsz, már értem a lassú munkavégzés okát. Istenem, csak ne lennének ennyire kiszámíthatók az emberek.. :D
Mintaszerűen elkezdtél védekezni a munkád minőségével kapcsolatban. Lehet, hogy megbirizgálta az önérzetedet? Hát miért gondolod azt, hogy csak neked van jogod tudatlanul más munkájáról véleményt alkotni? Ami az ismerősökön keresztüli tájékozódást illeti: ugye te az agysebészet rejtelmeiről sem a legiletékesebbel beszélgetsz, hanem valamelyik "hiteles" barátoddal? Gratulálok! Tudod a direkt értékesítés egy világszerte elfogadott dolog, milyen érdekes, egyedül a magyarok közt van egy szűk réteg, szűk látókörrel. Azt írod neked is vannak anyagi gondjaid. Remek. Ezzel azt is elárultad, hogy halvány fogalmad sincs arról, mivel foglalkozunk mi. Ami az Allianzzal való szerinted létező kapcsolatot illeti: mit szólsz egy hitelrontás okán indított perhez? Én adnám hozzá a nevem. Te is?
Örülök, hogy örülsz annak, hogy a szerszám koszosabbik végén állhatsz. Érezd ott jól magad! Én meg annak örülök, hogy a kocsimat márkaszervizbe viszem és gyakran cserélem. Tudod, ez a mocskos "ügynöki" munka már csak ilyen... és még arra is van időnk, hogy gyerekszobával rendelkező fröcsögő autóvillamossági szerelőknek "vagdalkozzunk". Egy dolgot nem értek: Hogyhogy kettőnk közül mégsem én vagyok a nyugtalan és frusztrált?
Jó gondolkodást kívánok!

Mellébeszélésből jelesre vizsgáztál, de továbbra is azt kell mondjam: elég cudar életed lehet ha ennyire rettegsz a saját telefonodtól.
egy fundamentás (törölt) 2010.03.08 16:28:07
@salapapa:Én felvállaltam a nevemet. Te miért nem? Észrevetted, hogy egyre többször keveredsz saját magaddal ellentmondásba? Kérdéseid vannak, de mégsincsenek. Eddig azt hittem, hogy téged semmi nem érdekel. Eszerint mégis? Nos, itt van az első rossz hírem: mint mondtam, drága az időm ahhoz, hogy komolytalan emberekre pazaroljam. Ha tájékozódni akarsz, a www.fundamenta.hu oldalon megteheted. Ott azokra a kérdéseidre is választ kapsz, amelyekről azt hitted, hogy tudod. Ahhoz, hogy én emberszámba vegyelek, ahhoz másként kellett volna indítanod. De önkritikát gyakorolni sosem késő.
Ami a szájkaratét illeti: próbálj párhuzamot vonni a saját hozzászólásaid és az enyém stílusa közt. Nem fog sikerülni, de próbálkozz.
Sok sikert hozzá.