Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronika@

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Otthonról úgy gondoltuk kb. 1 hónapra kell majd bérautó, mire meg tudjuk venni a sajátunkat. De aztán csak 2 hét lett belőle (előre fizetve) hátha sikerül annyi idő alatt is! Még otthonról lefoglaltuk, méghozzá „két részletben”. Nekünk a budget.com volt a legolcsóbb.…..
Egy évvel ezelőtt kerestek meg minket, egészen pontosan Árpit a greencard.blog.hu n . Emlekszem, epp a "regi haz"nál (Gyerek igy hivja a bérelt apartment, amiben 2,5 evig laktunk) levo medence kornyeken setalgattunk, amikor ferjem meseli, hogy kepzeljem csak el, irt neki egy srac a blogon,…..
Egy kis ízelitő   Barátnőm nagyobbik fia már iskolás. USA ban (Jaj Uristen, akarom mondani Richmondban... megint általánosítok...aztán vmi határátkelős kommentelő "bmx" néven online megkövez :))) ) 5 éves kortól iskolakötelesek a gyerekek. Nem kell megijedni, mint én is tettem…..
Lukrécia kencéi Megnyitó 2010.01.28 13:28:00
Üdvözlök mindenkit, aki ide téved. Hadd mondjam el, miért is van ez a blog.Kb. fél évvel ezelőtt sütemény recepteket keresve tévedtem egy olyan oldalra, ahol a kozmetikumok káros alkotóelemeiről volt szó. Megdöbbenve és hitetlenül olvastam, hogy az általam használt termékek nagy…..
Mikor már alaposan átnéztem a saját flakonjaimat, eszembe jutott, hogy azért a férfiak is használnak kozmetikumokat, ha nem is annyit, mint mi. A tusfürdő után a második leggyakoribban használt dolog a borotvahab. Drága párom és a fiam majdnem minden nap borotválkozik, miközben…..
Lukrécia kencéi Szuper arcradír 2010.02.25 21:16:00
Ez a maszk egyszerű, olcsó, és gyors. Az arc azonnal ragyogni fog tőle,és kiszívja a bőrből a mérgező anyagokat, ezzel megelőzi a pattanások kialakulását. Hosszabb ideig eltartható.3 ek zabkorpa1 ek darált mandula1 ek szárított kamilla1 ek szárított zsálya1 ek almaecet6 csepp…..
Ahogy ismerekedem a káros kozmetikai anyagokkal, úgy esem egyre jobban kétségbe: hát már ebben is?! Igen, a fogkrémben is. Mindenhol. Férjem szerint paranoiás vagyok. Fogorvos rokonunk szerint viszont nem.A száj nyálkahártyáján keresztül gyorsabban és alaposabban felszívódnak az…..
Amióta megszállt az egészséges kozmetikumok íránti őrület (legalábbis a családom annak látja), próbálom mindennek megtalálni az otthon elkészíthető alternatíváját. A kissebbik lányom nagyon szereti a habfürdőt, de hiába kerestem, nem találtam olyat amit az itthon elérhető…..