Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akeytronic

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WTCC Hírblog Melyik Sanghaj? 2012.03.16 21:17:00
A kérdésre az első és megnyugtató válasz, hogy biztosan nem a Tianma, a tavaly megismert szűk, piszkos kis pálya nem alternatíva a WTCC novemberi kínai fordulója szempontjából. Az tehát biztos, hogy a Forma-1 által is használt Shanghai International Circuit lesz a…..
A Nissan is érdeklődött a WTCC-s gyári szerepvállalás iránt, végül azonban sajnos elvetették a lehetőséget. A japánok tavaly jelentették be, hogy az 1999-es Le Mans-i szerepvállalás után újra nemzetközi szintű motorsport programot szeretne indítani. Egy átfogó piaci…..
A 20+15 milliárd állami pénz sorsáról a titokzatos, máig ismeretlen hatástanulmány után döntött a kormány. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik névtelenséget kérő vezető munkatársa az origonak: "A hatástanulmány készítéséről szóló szerződést mindhárman…..
Remélem, hogy mindenki követte a sávolyi "Balatonring" történetét. Egész egyszerűen elképesztő, hogy lett a tisztán magánberuházásból 35 milliárdos állami támogatásból épülő motoros versenypálya ...Az éves állami össz-sporttámogatás tokkal-vonóval, olimpiai…..