Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Röfi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
Az id Software legendás vezetője, John Carmack bemutatta, hogyan fest a készülő, Rage című játékuk az iPhone-on. A szoftver másodpercenkénti képkockaszáma végig hatvan körül volt, és a szakember szerint nagyobb élményben lesz részünk a mobilon, mint az Xboxon vagy PlayStation…..
Röfi 2010.08.16 14:53:41
@Ásatlan Kút: ebben igazad van, viszont egy valamiben nálam a szifon veri a többit, a casual game-ekben... van xbox360 is, játékra alkalmas pc is és mégis a legtöbbet iphone-on játszom.
Azt láthatjuk, ahogy Darth Vader a saját oldalára akarja csábítani fiát. Közben Luke elkészíti első fénykardját, így óriási lépést tesz afelé, hogy Jedivé váljon. A jelenetet a Star Wars Celebration V (ünnepeljük a filmsorozatot, öt) nevű eseményen mutatták be, itt…..
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Megint itt. Bocsi, hogy egyre kevesebbet járok errefelé, de olyan dolgok történnek velem, amit még magam sem hiszek el!!!Semmi rosszra nem kell gondoloni sőt...Csak jóra:-)))) Boldog vagyok talán a világon a legboldogabb, mert mindig is erre vártam....Ígérem ahogy biztosat tudok…..
  Gyermekkoromban volt egy kedvenc mesém. Két vízilóról szólt.  Az egyiknek látszólag csodálatos élete volt, hisz az ölébe hullott minden, amire vágyott. Finom csemege, meleg otthon, utazási lehetőségek más állatkertekbe, sőt még egy kiváló cirkusz tagja is volt, de…..
Stephen Hawking újabb fába vágta a fejszéjét… nem elég az UFO-kutatás és az, hogy hirdesse: „Támad a Mars”. Most azon töri a fejét, hogyan utazhatnánk az időben. A világ leghíresebb fizikusa úgy döntött, hogy megkeresi a választ az időutazásra.…..
  Néhány napja egy nagyon kedves levelet kaptam Új-Zélandból. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy csodás perceket okozott nekem és nagy mosolyt csalt az arcomra... köszönöm szépen. „Szia Fanny, Már olyan régóta szeretnék neked írni, de most tényleg aktualitása van,…..
Mosolyka Boldog vagyok :) 2010.04.18 22:20:00
     Ma is egy igazán szép napot tudhatok magam mögött. Ha megkérdeznétek miért, annyi lenne rá a válaszom, hogy csodás emberek vesznek körül. Vannak nagyon fontos személyek az életemben, és még ha nem is tudok velük minden nap találkozni, a tudat, hogy…..
Szokták mondani, hogy az első kiadás mindig a legjobb és a felülmúlhatatlan. Az új Ford Ka viszont éppen azzal a szándékkal érkezett, hogy megerősítse és túl is szárnyalja az első sorozat sikerét, ami már nyomot hagyott maga után. Az 1996-ban bemutatott kisautónak gyorsan…..
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
Hmm...Nem is tudom hol kezdjem. Talán az elején.Reggel edzeni voltam, de nem tudom miért mentem el, semmi kedvem nem volt hozzá.5 körül jöttem haza, mert még voltak dolgaim, amiket elintéztem. Tesókám már remegve várta, hogy hazaérjek és átmenjünk hozzá, ahonnan indultunk a…..
Rácz Linda Blogja Semmi extra! 2010.03.05 00:23:00
A mai napom sem volt jobb mint a tegnapi. Reggel felkeltem és anyuval indultunk a biztosítóba, mert az a csaj aki a kötelezőmet, és a cascómat kötötte elcseszett valamit és a drágának köszönhetően minden hónapban 5000,- Ft-al fizethetek többet. Fasza!Aztán rohantam edzeni, mert…..
Kár volt ma felkelnem, de mégis megtettem, mert muszáj volt. Reggel 8:30-kor arra ébredek, hogy valaki örült mód csörgeti a lakás telefont.... Apukám volt az, remegő hangon...Gyere le gyorsan, mert anyádnak feltörték a kocsiját....Gondolhatjátok, hogy mit éreztem abban a…..