Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hekikutya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árokásó Top100 Gréczy Zsolt 2008.07.04 11:45:00
Az árokásók haladó fiataljainak egyik állócsillaga Gréczy Zsolt, akinek önéletrajzában olyan médiumok és sztárok szerepelnek mint a Népszabadság, az ATV, az Omega együttes, Szabó István vagy Bródy János. A végzett bölcsész és újságíró igazi reneszánszember, karrierjének…..
Habár a bő 300 ezer forintos ár nem tűnik kimondottan borsosnak egy prémium telefonért, valójában a Porsche Design P‘9522 BLACK egyike a világ legdrágább mobiljainak. Megvásárlásának előfeltétele ugyanis, hogy a jövendőbeli tulajdonosnak legyen minimum egy Porschéje, ami…..
A Főtáv az ilyen ügyeit nyilván valami olyasmivel magyarázza, hogy hát így működik a rendszerük. Ezt mi el is hisszük, a kérdés, hogy miért? Vagy hogy miért nincs egy ügyintéző sem, aki ilyenkor plusz félóra munkával átcímezné a durván kegyeletsértő értesítőket? Mert…..
Hekikutya 2010.03.08 13:12:32
@balogr: Kedves Balogh Róbert!
remélem az én kommentemre is reagál!
Meddig kell várni a visszajáró pénzre?
Kivel hajtathatom be?
Hekikutya 2010.03.08 15:02:12
@balogr: Kedves Róbert!
A fogyasztó a Főtávnak fizet szolgáltatásért. A Főtáv tájékoztatta, hogy egy bizonyos összeg visszajár, tehát jogosan a Főtávtól várja a visszajáró összeget. Ön csúsztat, amikor azt mondja, hogy az emberek a lakásszövetkezeten belül egymásnak tartoznak. Éppen az a probléma, hogy Önök a valószínűleg jogos követeléseiket a túlfizetésekből akarják kompenzálni, illetve a követelések behajtásához kötni. Ezért mondja, hogy a lakók egymásnak tartoznak és sajnos ezért nem sikerül megoldani a problémát. Mindennek a becsületesen fizető fogyasztók látják a kárát. Szerintem több tíz milló forint lehet, amit nem kapnak vissza a fogyasztók és úgy tűnik a Főtávnak nem áll érdekében rendezni a problémát. Olcsóbb lett a távfűtés? Nem nekünk!!!
Hekikutya 2010.03.08 16:11:15
@balogr: Kedves Róbert!
Ez a nyílvános fórum nem alkalmas arra, hogy ezt a problémát megvitassuk.
Ismét veszem a fáradtságot és levelet fogok írni cégüknek, akár Önnek címezve.
egyébként úgy tudom, hogy a pénz valahol a Főtáv, Főtáv Komfort és a lakásszövetkezett alkotta bermuda háromszögben mozog. Ide-oda utalgatják, csak éppen nem jut el ahoz, akit megillet.
Tisztelettel!