Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludimagister

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk Dr. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár asszony egyik legutóbbi kijelentésén háborodott fel, nehezményezi, hogy a béremelést követelő Pedagógus Szakszervezet képviselőinek gyakorlatilag a szemébe nevetve, ostoba bohócnak nevezett minden pedagógust, aki ilyen…..
ludimagister 2010.09.10 19:22:55
@Attila78Bp: kicsit elkanyarodtunk a témától. H. Rózsa (és a párttársai) ezt (ti. nincs elég pénz)ellenzéki korukban is tudták, de akkor ők voltak demagógok, és hintették az ígét, hogy majd...természetesen a józanul gondolkodó pedagógusok akkor is, most is tudták (tudják),hogy magukra vannak utalva, lényegi változások belátható időn belül nem lesznek.
Prinz Dani önálló posztban válaszol a kommentekben felmerülő kérdésekre, meglátásokra, nem mintha olyan sok ellenvélemény merült volna fel a tegnapi poszt kapcsán, de Dani szerint maradtak a tisztázandó részletek.Miután elolvastam a hozzászólásokat, amik a cikkemhez érkeztek,…..
ludimagister 2010.03.14 20:25:21
@Cartman (ex Cartman): Szívemből beszél kedves kollega! Már sokszor tapasztaltam, az iskoláról, tanárokról mindenkinek van véleménye (általában rossz),azt keresetlen szavakkal a képembe(képünkbe) vágja. Én pedig (aki szintén nagyon sok problémát látok, az oktatásirendszert katasztrófálisnak találom)kényszert érzek, hogy védjem pedagógustársaimat. Magam hatvan felé járva, történelem-latin szakos tanárként, igyekszem lépést tartani a szakmai ujdonságokkal, használom az internetet, digitális táblát. Póbálok motiválni alig kezelhető kamaszokat, beszélek, vitázok, érvelek, példát mutatok (még sose beszélgettem, dohányoztam stb.a Himnusz éneklése közben)és úgy látom a saját tantestületem 90%-a így tesz. Ennek ellenére tehetetlennek,eredménytelennek érzem magam és tudom, hogy ez nem az én hibám!