Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacko61

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán emlékeztek néhányan, hogy a blogon időnként friss kiadású játékokat is mutatok be nektek, amelyek azért valamilyen szinten mégis kötődnek a retrohoz.Ilyen a Welly régi autókat bemutató sorozata, amelynek számtalan darabjával találkozhattatok már az oldalon. Nagyon régen nem vettem újabb…..
STOP STD Egy nemi beteg élete 2023.10.13 13:42:10
Elhittem. Elhittem azt a nevetséges feltételezést, hogy én egészségesen élek, hűséges vagyok, s így majd biztos elkerül minden baj. Hogy elég, ha a nejem szeret, a gyerekeim tudom támogatni és még azt is elhittem, hogy minden rendben körülöttem. Aztán valahogy mégis máshogy alakult… most is épp itt…..
lacko61 2023.10.14 09:52:34
Elkeseredett édesanya kereste fel a minap alapítványunkat Hajdú-Bihar vármegyéből: 19 éves hallássérült fiát nem veszik fel közoktatási intézménybe annak ellenére, hogy a fiú szakmát tanulni és érettségizni szeretne. Miután az előző iskolájából egy fenntartóváltás után kitették az összes…..
Valami azt súgja, nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel. Ahogy a DVTK kapusa sem volt az, miután kétszer is kivédte annak a kisfiúnak a lövését, akinek családja a születésnapjára kezdőrúgás lehetőségét vásárolta meg a minapi MTK-Diósgyőr meccsen. A srác az általa elvégzett középkezdés után az…..
Édesanyámat elütötték a zebrán. Az elkövetőnek 3 hónapra bevonták a jogosítványát. Engem viszont személyi szabadság korlátozásáért majdnem eljárás alá vontak, amikor ezt nehezményeztem a bírónál... Anyám körülnézést követően, több gyalogossal együtt kelt át a zebrán. Az autó közéjük hajtott.…..
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
Nem könnyű felvenni a fonalat 2-3 hét kihagyás után, de összegyűjtöttünk 5 hasznos tanácsot, amivel könnyebbé teheti a munkába való visszatérést...
1.A NOB alapvetően nem zár ki senkit  Elvileg kizárhatta volna a kínaiakat, hiszen olyan járványt szabadítottak a világra, hogy emiatt az olimpia csúszott és zárt kapuk mellett kellett megrendezni a versenyeket. (Esetleg még kártérítésre kötelezhették volna őket.) Kizárhatták volna az oroszokat is…..
Küldöm ezt az élménybeszámolót mindenkinek, kivéve aki lehallgatta, amikor anyukámnak elmeséltem telefonon. Ma már senki nem olvas cikkeket. Én pedig nem gondoltam arra, hogy írjak egyet egész addig, míg be nem szálltam a Művészetek Völgyére tartó Oszkár járatba, ahol rögtön nekem szegezték a…..
JogÁsz TGM és a magánügy 2020.12.02 16:05:41
Miután sírva-röhögve kiszórakoztam magam a Szájer ügy kapcsán a neten terjedő mémek tömkelegén, igazán dühös akkor lettem, amikor az ATV Egyenes beszéd című műsorában meghallgattam Tamás Gáspár Miklóst. TGM nem átallotta azt közölni Rónai Egonnal, hogy egyetlen szót sem hajlandó ejteni a Szájer ügy…..
lacko61 2020.12.03 18:26:31
Rokaffy Farkas Szájer, te böszme! 2020.12.01 15:54:38
  Egy ugyanazon a napon érkezett a két hír. A Varsóba látogató talpig református Orbán Viktor katolikus misén való részvétellel indította napját Lengyelországban, miközben Belgiumban drogos sex orgián kaptak rajta egy magyar Európa parlamenti képviselőt, aki az eseményt követően…..
lacko61 2020.12.01 19:37:29
Nemrég estünk át az óraátállításon, és ilyenkor menetrendszerűen előkerül a kérdés, hogy ha eltörlik, melyik sávban maradjunk. Az ország nagy része a nyári időszámítást szeretné, a nagyokosok meg a télit erőltetik. Mindegyik mellett vannak érvek, és ellenérvek szép számmal, ráadásul a környező…..
A napokban beindultak az események az ellenzéki előválasztások körül. Kedden a Republikon Intézet tartott konferenciát Előválasztás és ellenzéki stratégia címmel, amin valamennyi ellenzéki párt jelen volt.Egyetértés volt abban, hogy 2021 tavaszán kellene megrendezni a miniszterelnök-jelölti…..
lacko61 2020.10.02 18:55:31
https://index.hu/belfold/2020/05/04/szilagyi_istvan_felesege_a_boltba_rohant_segitseget_kerni/ Sajnos a családon belüli erőszak (domestic abuse) nemcsak védtelen nőket, és gyermekeket érint, hanem nagyon sokszor időseket is. Itt a közös pont a kiszolgáltattság és az, hogy az állam szakszerű…..
A hétvégén Tokaj-vidéken jártunk, sikerült is megszállni egy felcsúti tulajdonú szállodában, de hát manapság alig van valaki, aki napi rendszerességgel ne támogatná a rezsim élenjáróit valamilyen vásárlásával a villanytól kezdve az élelmiszeren át a szállodákig -- ezzel elkerülhetetlenül…..
Mikor azt terveztem, hogy az alkohol hatásának patológiás oldaláról írok, csupán arra gondoltam, hogy edukációs jelleggel bemutatok egy olyan pszichés betegséget, amiről talán sokan még nem is hallottak. Hiszen nem árt tudnunk, hogy az alkohol van, hogy úgy működik, mint egy ki/be kapcsoló a…..
Lefolyó- és vizesblokk nélküli éttermek, kempingek az északi parton és falból folyó víz a gyárépületekben. A szocialista építkezések gyöngyszemei...
Szülő-gyermek kapcsolat, a világon talán az egyik leginkább védett, s talán a legtisztább érzelmi töltettel bíró kötődés. Vannak azonban – sajnálatos módon – olyan sorsok, élethelyzetek, melyekben ez a kapcsolat, hogy úgy mondjam elég vitatottá válik az érintettek életében.   Egy példa erre egy…..
Hogy mitől lesz egy autó rossz, annak sokféle oka lehet. Vannak a reménytelenül csúnya autók (mint például a Pontiac Aztek). Vannak a megbízhatatlan, gyenge minőségű autó (például a volt szocialista típusok derékhada). Vannak a piacilag értelmezhetetlen, haszontalan autók…..
lacko61 2015.12.31 10:47:56
Egy gyereket nem lehet rángatni, szidni, mint a bokrot, szenvedést okozni neki, legalábbis normális ember ilyet nem tesz. Egy orvos pedig főként nem tehetne, ilyet, mert őt egy eskü köti, amely a gyógyításhoz és az emberek egészségének megőrzéséhez köti őt. Tisztelt Praxis…..
A XXI. századi generációs betegségnek mondható a kiégés, ami egyre több helyzetben és egyre több szakma képviselői között üti fel a fejét, így például a bankárok, menedzserek, ügyvédek körében. Szerencsére ezzel párhuzamosan egyre több megoldás létezik arra, hogy ezt…..