Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Kölök

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szigetre kiérkezett mintegy 16 000 ellenőr - NAV, MTI, DVSC, TÁRKI, MAHASZ - alapos munkát végzett. A razzia teljes mérlegét kizárólag a HírCsárdán olvashatják. Íme! A hatóság emberei az egyik bárban 40 db randalírozó fehér tigrist találtak, akik a mixer állítása szerint…..
Sportpszichó Piros - tilos? 2010.06.14 14:44:00
Brit kutatók ismét belevetették magukat a tudományos életbe. Chichester Egyetemen górcső alá vették, hogy milyen kapcsolatban van a kapusok rucija és a bekapott gól között. Tehát fogtak 40 focistát és szembeállították ugyanazzal a kapussal. Minden lövő játékosnak 10 kapura…..
A Kölök 2010.06.16 16:19:14
@Laciii: Tök egyszerű amúgy a dolog,minden játékos ellőtte a büntetőt és a kapus csak 4szer cserélt mezt.Alapesetben azt mondanám,hogy mint ex játékos tapasztaltam a piros riasztó hatását,de mint aktuális kapus,szerintem nincs semmi jelentősége hogy éppen milyen mez van a kapuson.Gondoljunk csak Van der Sarra...
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
Bisztő Gyalla művész, nem pedig jólfésült, normakövető szó- és képviccelő. Önpusztító művészemberként gyakran cicázik a halállal és a Szent Fostalicsával. Önveszélyes korszakának egyik főműve ez. A képhez a mester a következő szöveget mellékelte: Ez a kurva olyan…..
Ehhez a címhez járt volna egy ún. "smiley". Ami kifejezi, hogy: hahaha. A vasárnapi voksoláson Lendvai Ildikó, Veres János, Szekeres Imre, Gyurcsány Ferenc, Hagyó és még sorolhatnám kik által fémjelzett Mszp lebőgött. 8 éves kormányzás után, országosan 990 ezer…..
Szávay István jobbikos. Jó neki. Állítólag vallásos parasztcsaládból származik, fontosnak tartja a nemzeti értékeket, és nyílván "nagymagyar". Viszont neki is akadt egy jóakarója, akinél betelt a pohár. Valahogy úgy nézhetett ki a történet, hogy: "Te…..
A Kölök 2010.03.26 02:39:40
@varangyos diszkó: az igazság a poháron túl van...és a kellékek egyértelműen erre következtetnek:)