Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DanieL

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8 mérkőzés van mögöttünk, kb ugyanennyi masszív kapushibával megspékelve. Bár a VB színvonala elmarad a várakozásoktól, az izgalmakra a WC10game-ben nem lehet panasz. Ki gondolta volna például, hogy D kolléga éjszakába (hajnalba?) nyúló manageri sessionjei végre a FIFA…..
DanieL 2010.06.15 00:22:17
@rendezofaszi: azért Lacikám , mert 1-0nak kellett volna lennie, csak vmi hiba csúszott a mátrixba !:D
Mi (és szerintem a Ti nevetekben is írhatom) szeretünk ruhákat vásárolni. Jó bemenni egy boltba, jó érezni az új ruhák illatát, jó megfogdosni, próbálgatni őket. De a shopping túrák nem mindenkit hoznak lázba. Sokan vannak úgy vele, hogy ha ruhát kell vásárolni, akkor nem…..
HeStyle YourLook: Dávid cipője 2010.03.09 13:11:00
Szép számmal érkeznek a levelek a YourLook rovatunkba, amit ezúttal is nagyon szépen köszönünk, ígérjük mindenkié ki fog kerülni az oldalra. Olvasónk, Dávid vásárolta ezt a Reebok cipőt tavaszra, nekünk írt leveléből idézünk: Dávid vagyok, és az egyik cipőmet szeretném…..
DanieL 2010.03.23 13:29:24
@Edavid: és nem irnád le hol vetted ?:D
Visszatekintve az elmúlt száztíz évre, azt vizsgáljuk, hogy kik voltak a legjobbak évtizedenként, ugyanis minden kornak kicsit más volt a játékstílusa és játékrendszere. Így jobban viszonyíthatóak a játékosok. Ezen túlmenve készítettünk egy válogatást a II. világháború…..
Kétségtelenül ez a mai nap legjobb híre. Sokat kellett várni rá, de mostantól végre elérhető vált a magyarok számára is a Topman online shop-ja, mindössze 7.50 fontos szállítási költségért már Magyarországra is házhoz szállítanak! Nekem az egyik nagy kedvencem a Topman,…..