Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenete

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küldenénk egy nótát. Mindenkinek, aki úton van, de főleg Csiknak. Veled vagyunk, Kopasz! Nem hagyhattam ki, ugye érzitek? :D Jó lesz ez, srácok, sínen vagyunk. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész,…..
Zenete 2010.03.07 16:02:34
@samadar 2:
"Volt szerencsém olvasni a finn kamionos vallomását! Egy Svéd rendőr barátom-akivel együtt tanultunk L.A be-megnézte(minden bescanelnek rögtön az országos rendszerbe angolul is)!"

Ez amúgy jogkövető magatartás (lenne) szerinted? Még akkor is ha amúgy kamuzol mint a gép :)
Zenete 2010.03.07 16:18:05
@samadar 2:

Azért király vagy.

Amit a Csikósék mondanak az neked alapból csak egy "vétlenek vagyunk c magyarázkodás", de amit a finn mond az bezzeg kétségbevonhatatlan tény.

Az nem számít, hogy a rendőrők a helyszenen másképp látták, te itt több ezer kilóméteres távolságból pontosan tudod, hogy mi az igazság.

Ja meg persze az is tudod, hogy az autó veszélyes volt mindenkire. Aztán miért? Nem volt rajta fék? Nem világítottak a lámpái? Ott voltál, láttad, kipróbáltad? Érdekes, hogy a svéd rendőrők - akik látták - megintcsak nem így gondolják és szó nélkül továbbengedték őket, de azért te jobban tudod náluk is.

Ez amit itt előadsz a tipikus jó magyar "dögöljön meg a szomszéd tehene" produkció, igazából nincs mit hozzátenni.
Zenete 2010.03.07 16:42:34
@samadar 2:

"Teljesen érthetőek az érzelmek,kit érdekel a finn tgk vezető vallomása,hiszen magyarok vagyunk,vagy mi..amit elolvastunk a bloggon magyarul,az az igazság!"

Mondd már el, hogy miért ferdítesz, miért csúsztatsz?
Itt senki sem érzelmi alapon mondja, hogy az igazság amit Csikósék mondanak, a helyszínelő svéd rendőrők mondják ezt!

Te vagy az akit nem érdekel az igazság és csak azért is a finn vallomásának hiszel, miközben nem voltál ott, nem tudod pontosan mi történt, ellenben a rendőrök ott voltak.

Szóval tévedésben vagy öreg. Mi nem azért védjük Csikósékat mert magyarok, te viszont úgy tűnik épp ezért kötekszel és valami miatt mindenáron azt akarod, hogy nekik rossz legyen.

Ja és ne haragudj meg, de nem hiszem el, hogy tényleg a hivatlos vallomást olvasod, amit eddig leírtál abban semmi olyan nincs ami ne lett volna leírva a balesetes posztnál. Ellenkező esetben elég lenne dobni egy mailt a svéd rendőrségnek, hogy valaki nem nyilvános adatokat szivárogat ki tőlük, nem lenne nehéz megtalálni, hogy ki az és persze azt se, hogy kinek adta át az infót. Ennyire még egy magyar rendőr sem lehet hülye...
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Zenete 2010.03.05 14:17:27
@A 8 NAPOS 7:

Hát ilyen jót is rég röhögtem.

Ja, elhúzni pedig akkor fogsz amikor ommm kidob, nem akkor amikor te akarsz :)
Zenete 2010.03.05 13:46:34
@A 8 NAPOS 7:

Kedves Akárki!

Engedd meg, hogy tiszteletteljesen megkérjelek, arra hogy tűnj el innnen!

Elmondtad amit akartál, NEM VAGYUNK RÁD KÍVÁNCSIAK, ne rontsd itt tovább a levegőt.

Mi sem szarunk oda ahol te érzed jól magad, te se szarj ide nekünk. Nem tudom miért zavar téged, hogy valakik örülnek valaminek, aminek te nem tudsz, de hidd el, itt senki nem érdekel, hogy te mit gondolsz erről.

Biztos vannak neked való oldalak a neten ahol a hozzád hasonló érdeklődési körű "egyedekkel" beszélgethetsz, menj oda.
Zenete 2010.03.05 13:54:56
@lally:

A másként gondolkodás és a szándékos provokálás között azért elég éles határ van. Mondjuk ha úgy kezdi valaki a mondandóját, hogy itt mindenki szánalmas hülye, akkor ne lepődjön meg, hogy hasonló fogadtatásban fog részesülni.

Másként gondolkodni lehet sértő szándék és provokálás nélkül is, de aki erre nem képes, az húzzon el innen, oda ahol erre vevő a közönség. Itt nem az.
Ilyen egyszerű a történet.
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Zenete 2010.03.05 09:56:49
@Workman:
Én is ezt mondnom.
Zenete 2010.03.05 10:51:03
@ommm: szerintem ne várj tovább, hulljon a férgese.
Belsőség Csikós boldog 2010.03.04 18:00:00
A remek ebéd és a kocsi átvétele után útnak indultunk, egy helyi autórajongó telephelyére a gyűjtemény szemrevételezése céljából. Viszonylag gyorsan kellett pakolászni, a degeszre tömött Insigniából a Pontonba kerültek át, amik kellenek az életben maradásukhoz. Csikós és Kati a Mercedesben követték…..
Zenete 2010.03.04 19:50:00
@Tájékoztató (infó):

Egyszer nem volt elég beírnod? Tartsd már meg magadnak a vészmadárkodást, senki nem kíváncsi rá.

Hajrá Csík, jó utat visszafelé!