Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én is kommentelek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
én is kommentelek 2010.08.04 12:42:37
@Grisa: egyetértek veled. Sajnos a posztoló csak egy csaló a sok közül. Pont annyira tartom őt, mint az általa is emlegetett tolvaj politikusokat.
én is kommentelek 2010.08.04 12:43:45
@Grisa: igazad van, sajnos
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
én is kommentelek 2010.07.30 00:05:18
@Levi Eger:
szegénykém, elgurult a gyógyszered, vagy direkt a tiédet vitték el valakik... de csakis azért mert magyar vagy, mert valakik direkt pont a magyarokat gyógyszerét viszik el.
én is kommentelek 2010.07.30 00:32:00
@Én a blogger: ez tetszett!
én is kommentelek 2010.07.30 10:51:37
@Lucent: gratulálok, egy értelmes hang. kár, hogy csak a kisebbség gondolkodott hitelfelvétel előtt.

a többség úgy gondolkodik, mintha saját lakás nélkül nem is lenne ember, pedig dehogynem. bérelt lakásban lakni teljesen normális dolog. ha valaki jol keres, akkor megsporolhatja a pénzt a lakásvásárlásra. ha meg nem keres jól, akkor élete végéig berelni fog, ráadásul mindig akkorát és ott, ahol tud. a saját lakás nem jár alanyi jogon, ha valaki eleget keres, az vehet, aki meg nem az nem tud venni. (kivéve a tulvállalt hitelest, de igazábol az sem vett semmit, mert a lakása a bankké és az is marad, ha nem tud törleszteni.)