Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janus barát

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
Mindenki ismeri az otthonszülés bírósági eljárás alatt álló pápanőjét, aki Birkenstock-szandálos szektája élén azt próbálja elfogadtatni a hatóságokkal, hogy a nők önrendelkezési jogának része életveszélynek kitenni a megszülető gyereküket. Gollam Ágnes - a név…..
A nagy klasszikusok borzongató auráját éreztem Janusz barát levelét olvasva. Micsoda elszánás (felesleges), mennyi (na jó, kevés) kreativitás, és máris itt áll előttünk a több kultúrából összegyúrt főhős, az egyetlen viccével ártatlanok tucatjait legyilkoló - még nem…..
Gimli taccsra tett minket, el se kezdem ezt a hetet, hiszen:Mit penget az ügyvéd? joghúrt  ..