Regisztráció Blogot indítok
Adatok
getinaf

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Feri egészen logikus módon a talált Vodafone-os telefont a szolgáltató elveszett/ellopott kártyákkal ill. telefonokkal foglalkozó részlegén keresztül szerette volna eljuttatni a tulajdonoshoz, de hiába. A történetből legalább megtudtuk, hogy az önkormányzatoknál létezik talált…..
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
Az informatika köztudottan ezoterikus tudomány, megtréfálta szegény Seiket, aki egy raklap könyvet rendelt volna 40%-os kedvezménnyel, amikor beütött a ménkű: Tisztelt Alexandra! Legutóbbi hírlevelük és honlapjuk tanúsága szerint Önök 40%-os akcióval kínálják az Európa…..
getinaf 2007.11.30 11:16:30
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
Meghökkentő, azaz meghökkentően vicces fotókat csinált egy készülő luxusüzlet kirakatáról Belső Elhárítás, a Nincs irgalom blogba. Nézzék meg, olyan, mint egy felvillanyozó húsipari műalkotás...
Ugyan tegnap volt a sok autós sztori, ma is lesz egy, mert befutott végre egy Budapesten kívüli parkolási anomália. A módszer ugyan lehet ismerős, de a helyszín ezúttal Gyöngyös: Sajnos úgy tűnik, a vidéki városok továbbképzésre járnak a fővárosi parkolási társaságokhoz,…..
getinaf 2007.10.19 13:41:26
Breaking news: az első, pattogós gumilabdás darabjával műfajt teremtő Sony Bravia-reklámsorozat utolsó tagja éppen most kavar jó nagy botrányt, merthogy kiderült, a Sony megbízásából az animált gyurmanyuszis szpotot gyártó Passion Pictures stúdió szimplán ellopta, sőt bizonyos…..
comment:com Juszt faképnél hagy 2007.10.09 16:49:00
Bármennyire is tenyérbemászó ember Juszt László - főleg, hogy a fia gagyi útifilmeket adott el az MTV-nek -, azért lássuk be, a TV ügyvédje-típusú műsorokra szükség van egy olyan országban, ahol a legtöbb bicskanyitogató esetben annyit tehet csak az ember, hogy leordítja…..
Ha nem velem történne, azt mondanám, hogy vicces. Az V. kerületi önkormányzat megbízásából a Sas utcában dolgozó útépítő munkások igen mókás módszert találtak ma reggel a járda aszfaltozására: egyszerűen a házunk kapuja elé öntötték a forró aszfaltot, majd közölték,…..
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..