Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Rodney

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A windowsos telefonokkal még nincs is igazán baj a Nokiánál, mint az utolsó néhány symbianos szériával, amik különösen silány minőségű alkatrészekből készültek. Soma hatványozottan hátrányos helyzetű C5-03 telefonjáról 3 hét alatt derült ki, hogy alkatrészre vár. Csoda,…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
Úgy egy éve mutathattunk meg egy videót, amin a kanadai Stargate Studios mutatta meg, mit is nevezünk tökéletes illúziónak. A cég kismillió sorozat látványvilágáért felelős, és az egyértelmű trükkök és green screen felvételek mellett olyan, első látásra tök triviálisnak…..
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Pofonért Romániába érdemes menni – ennyi tanulsága biztosan van annak a sztorinak, hogy az IKO csatornája rossz korhatárkarikával adott le egy filmet, és emiatt két és fél hónappal később már meg is kapták a büntetésüket. A szép emlékű ORTT-nél ez a döntés csak…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
A nyári üzemmódban saját levében főtt Homár egy hét alatt szúrta ki Ildi levelét, akinek sehogysem sikerült aktiválnia frissen szerzett Vodafone-mobilnetét. Időközben azonban tökegyedül rájöttek, hogy a kolléganő mit is rontott, úgyhogy ilyen is van, hepiend: 2010.07.06-án…..
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
A duguláselhárítás mindig jó biznisz volt, naiv ügyfelünknek is 25ezer forintjába fájt az mosogató kipucoltatása, de most nem is ezzel volt a gond. Hanem hogy másfél hét múlva ugyanúgy eldugult, tehát megpróbálta kihívni szakembert, hogy oldja meg a problémát. És itt…..