Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justice1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán északi nagy szigetének mindennapjait mutatja be Philip Peters Flickr-albuma, amelyből a mai fotósorozatot válogattam...
justice1 2019.09.29 11:45:12
@Sam. Joe:Városi önkormányzati képviselő jelölt tartja agitáló beszédét, -a hely Chitose nevű város Hakushindou városrészében. Ami még kiolvasató, hogy a ma is uralkodó Liberális Demokrata Párt (Jimintou- röviditve) jelöltje a illető. Háttérben egy Ryokan-nak nevezett japán stilusú szálloda látható.
Mai témát csak úgy elém fújta a szél...   Volt már egy "galambos" sztorim, de bizonyítani akarom magamnak, hogy elkezdődött nálam egyfajta grafomán evolúció, magyarul fejlődök. Szeretek mindenféle kellemetlen témát boncolgatni, mint a mai is, már csak azért is, mert egyrészt mindenki magára ismerhet…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..