Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pankac

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az M0-s forgalomra gyakorolt áldásos hatását egy percig sem vonjuk kétségbe, azért az építés súlyos hiányosságaira már az átadás másnapján felhívtuk a figyelmet. A csömöriek -akiktől helyenként hetven méterre megy el a forgalom - szenvedik meg leginkább a zajvédelem…..
pankac 2009.01.06 16:30:36
Gratulálok a sok építő jellegű hozzászóláshoz!
Jellemző, hogy sokan csak beleugatni tudnak....

Nézzétek már kicsit reálisan a tényeket.
Én 34 éve lakom itt Csömörön, sajan pont az M0 melletti utcában.
kb 15-20 éve volt róla szó először, hogy tervezik az autópályát. Szóval amikor a szüleim itt építkeztek, nem világosította fel senki őket, hogy figyu, itt 35 év múlva autópálya lesz.. autók is alig voltak.

A lényeg, amit jó lenne, ha a sok szitkozódó fel tudna fogni.
Igen, megépült az M0, ez tény. Az is tény, hogy kell.
De basszus, az európai unióban élünk, és nem a kőkorban, engedtessék már meg, hogy legyen annyi igénye az embereknek, ha idetolnak az orrunk alá egy autópályát, hogy úgy csinálják meg, hogy az a legkevésbé zavarja a hosszú évtizedek óta itt élő embereket.
Ha a környezetvédelmi engedélyben ígértek fűt-fát, erdősávot, zajvédő falat, zajelnyelő burkolatot, akkor had kérjük már számon, hogy ez miért nincs megcsinálva!
Miért kellene szó nélkül eltűrni, hogy hazugságokkal etettek? És nem lehet pénzhiányra hivatkozni, mert megvolt arra bőven a pénz, csak valószínű, hogy inkább korrupciós célokra lett felhasználva, nem arra, amire eredetileg szánták.
Az 50 centis cserje pedig elírás, 5 centis kis valamiket dugdostak a földbe, amiket kb 2 méterről lehetett észrevenni a gazban.
És igen, nagyon zajos. Nem lehet a kertben beszélgetni a zajtól, nem lehet az ablakot nyitvatartani, olyan szinten zavaró a zaj.

Egyébkként egy 2,5 km-es szakaszról van szó, ami közvetlen a házak közelében megy.
Ne mondja nekem senki, hogy ez olyan óriási áldozatot kívánt volna a befektetőktől, hogy normális szinten meg legyen csinálva, hogy ne zavarja a lakosokat a zaj. Miből tartott volna ehelyett a kis szar zajvédő fal helyett egy 6-8 méter magasat megcsinálni?
Miből tartott mindenhol megcsinálni, nem pedig ilyen hiányosságokkal?
Jaaaa, hogy akkor többe került volna, és kevesebb pénzzel lehetett volna risztelni.

Ebbe gondoljatok már bele fújolók..... ti milyen szívesen laknátok mellette, vagy inkább eladnátok a 30 millát érő házatokat 15 m,illióért, csak, hogy szabaduljatok innen?
Jaaa, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene.. igazatok van, mi közötök hozzá, nem titeket zavar.
Gratula, igazi magyar hozzáállás.....
Hát azért, mert ez a különös nép még a kapitalimust is olyan lepukkantan kádáristára tudja alakítani. Borzongjunk együtt a Főnix S.O.S. Zrt - vagyis magáncég - által fenntartott, Heller utcai központi háziorvosi ügyeleten, ahol vederbe zubog a víz a sötétben és ahol a beteg…..