Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbiva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időnként be-betérek Tupacko oldalára a WebPillangóra. Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, amikor Photoshop tanulására adtam a fejem, ő is az egyik – mondhatjuk – virtuális mentorom volt. A tutorial.hu fórumán avatarról jól ismerjük egymást; (többek között)…..
norbiva 2010.03.04 10:31:40
Ez a videó tulajdonképpen a tutorial.hu-n megjelent azonos című anyag videóváltozata. Tudom, hogy van már ezer hasonló "Öregítsük meg a képünket" tutorial, de a videót azért készítettem el, mert haladva a korral, az eredeti tutorialtól gyökeresen eltérően,…..
norbiva 2010.03.03 23:08:15
@BonFire: Köszönöm a gyors választ :) Kb. holnap le fogom tölteni magamnak a cs4 extended-et és akkor majd az angol nyelv melett döntök a könyebb tanulás érdekében :) A ps szótár az megvolt eddig is, de az is néha máshogy fordit és néha nem nyújt segitséget :S Oké, megnézem azokat amiket most ajánlottál, tényleg jobb először tudni hogy mi mire van, utánna belekezdeni bármibe is :) Am. nincs egy msn vagy skype cimed? Az is sokban segitene :)
norbiva 2010.03.03 23:34:52
@BonFire: Oké, természetesen nincs semmi gond :) Böngészek és próbálok tanulni. Esetleg egy hoszabb oktatóvideót nem tudsz ajánlani ami szépen sorban bemutatja munkafelületet és sokat lehet belőle tanulni? :) Egy barátom letöltött egy(ha jól emlékszek) 12 órás oktatóvideót, de mivel elvesztette a linket nem tudta megadni nekem, pedig nagy segitség lenne. :)
norbiva 2010.03.04 00:00:37
@BonFire: Oké, köszönöm :)