Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haverus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TiVo Bitchez Fantasy este 2010.03.14 08:00:00
Vasárnap este mindkét nagy kereskedelmi adó családi fantasy-t sugároz. Narnia vagy Spiderwick krónikák? Én mindeképpen a másodikat tudom ajánlani. Az oroszlános, ruhásszekrényes kaland első része csak 8 év alatti korosztály számára élvezetes. A Spiderwickkel már más a helyzet.…..
TiVo Bitchez A nevem Earl (2005) 2010.02.23 10:30:00
               Fsz.: Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Nadine Velazquez, Eddie Steeples  Earl Hickey az a fajta ember, akit mindenki messzire elkerül, ha lehet: az hagyján, hogy mindig megtalálja, de kifejezetten ő keresi a…..
R.: Richard Linklater Fsz.: Julie Delpy, Ethan Hawke Celine és Jesse egy vonaton találkoztak először. Megismerték, megkedvelték egymást, és együtt töltöttek egy napot Bécsben. Ők beszélgetnek, a kamera pedig követi őket. Ennyi elég is egy nagyszerű filmhez. Linklater hibátlanul…..
R.: Richard Linklater Fsz.: Julie Delpy, Ethan Hawke Celine és Jesse útjai 10 év múlva keresztezik egymást újra, és ha egy folytatás túlszárnyalhatja elődjét, akkor a Mielőtt lemegy a Nap ezt meg is teszi. Talán a még szűkebb időkorlát, talán az érettebb, életszagúbb, és…..
Teljes a természetesen tökéletesen tervezett kavarodás Angliában. A különféle hazai és nemzetközi kupameccsek miatt rengeteg csonka forduló és korábbról elmaradt, pótolandó meccs következik mostanában, így ezen a hétvégén péládul a 29. játéknap felét sem bonyolítják le.…..
haverus 2010.03.07 08:27:38
21 gramm  (21:05, Szombat, Duna) Úgy gondoltam külön is írok e filmről, mert egyértelműen (legalábbis számomra) a hét legjobbja. Rendező: Alejandro González Innáritu Forgatókönyvíró: Guillermo Arriaga Szereplők: Naomi Watts, Benicio Del Toro, Sean Penn    Adott…..