Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MIcsurin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Do svidaniya, Anna! Do svidaniya... 2015.03.11 16:38:13
Azaz valahogy így: "amíg újra látjuk egymást". Amíg újra látjuk egymást és mindent elmesélek, addig is, itt próbálom megörökíteni az utazás fontos, emlékezetes, fura, vagy bosszantó epizódjait (remélem ilyen nem sok lesz). Utazásom hivatalos célja, hogy egy európai…..
MIcsurin 2015.03.11 21:49:40
Megijedtek Pesterzsébeten az ökopelenkától: gyorsan meg is szüntették a környezetvédelmet a kerületben. Eb ura fakó, fideszes képviselő nem mos pelenkát, és ezt mástól sem tűri el. A cikk itt elolvasható.    ..
A gyermekünk hiperaktív! Hajnali fél öt és mocorog, sőt, szerintem - megkockáztatom, hogy - rugdos is! Hiába, apja fia! (Az apja meg csillogó szemekkel mondja - bár nem most, mert most édesdeden, ahogy nekem is kéne, alszik: "Az én fiam!") Tegnap a dokinál. Hazaértem,…..
 Paul Smith szerint nyár elején csupán egy fontos ruhadarabot kell beszerezni egy férfinak, egy táskát, amivel aztán az egész évszakban járja a tengerpartot, az országot, vagy esetleg az egész kontinenst. Szerinte a táska határozza meg, hogy milyen hangulatú lesz a nyarunk.…..
Hosszas várakozás után végre elindítom állandó akciómat, vagy ha úgy tetszik, játékomat. Igen, később szeretném, ha játékká fejlődne az akció, hiszen a cél az, hogy ne csak azok érezzék jól magukat, akik ékszert, vagy bármilyen más, apró ajándékot kapnak. A Kikapós Kedd…..