Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tábornok úr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint mindenki tudja a választások második fordulóján lemondott Lendvi ildikó az MSZP pártelnökségéről. Ime levele melyet a baloldaliaknak, a balodalhoz írt: Mire ez az írás megjelenik, bejelentettem lemondásomat az MSZP elnöki posztjáról. Ez demokráciákban ilyenkor…..
Tábornok úr 2010.04.28 23:36:15
Lendvai ezzel a levéllel nagyot nőtt a szememben. Nagyon jó elnöknek tartom, de mennie kell. Egy ilyen vereség után nem maradhat, mert teljesen hiteltelenné válik. Kell nekünk egy új elnök. De nem tudom, hogy Mesterházy jó döntés lenne-e. Az a baj, hogy ő az egyetlen szóba jöhető név (bármilyen posztra). Jelenleg teljesen mozgásképtelenek vagyunk, bízom abban, hogy találunk olyan strapabíró embereket, akik képesek komolyan veendő ellenzéket csinálni, akik képesek legyűrni a modern kor által állított akadályokat, akik képesek összefogni azokat az embereket, akik valami érdemit szeretnének tenni azért, hogy a ami lesz, az jobb legyen annál, ami van, mert ez a rendje a dolgoknak. Kell találnunk egy olyan elnököt, aki képes együttműködést teremteni a nemfidesz táborban, aki képes dacolni ennek nehézségeivel és képes átlépni azokon. De ez nem lesz elég. Fejlődnünk is kell a korral. A '10-es évek nem az ékesszólás és az átgondolás évei. Itt a technika az úr. Itt az nyer, akit pozitívan tüntet fel a TV. Ezzel kell versenyre kelnünk, ez olyan, mint ha légcsavaros géppel gyorsulnánk egy sugárhajtásúval szemben. Jól bevált dolog a légcsavar, generációkat kiszolgált, de újítani kell, mert teljesen lehagynak. Fejlődnie kell a pártnak, mert különben az MDF sorsára jut. Oda kellene menni a Dávid Ibolyához, és megkérdezni: Hogy baszta el? Mert akkor mi nem úgy csináljuk. A szétszakadás nálunk is bekövetkezhet, éppen ezért, mert 1 db baloldali párt van, a baloldal pedig széles. Lásd az LMP-t. Az LMP egy XXI. századi párt, tanulni lehet tőlük. A fiatal értelmiségben van a jövő, ezt az LMP bizonyítja. Szavazóiknak 25%-a diplomás, 60%-a érettségizett. Távol álljon tőlem, hogy az LMP-t fényezzem. Mindössze szólok, hogy amit ők jól csináltak azt nekünk kellett volna jól csinálni. Mi is csinálhattunk volna LMP-t (mondjuk a Societas-ból, de ezt hagyjuk), de nem tettük. Miért? A válasz ugyanaz, fejlődnünk kell a korral, itt az új évtized.

Bízom benne, hogy a baloldal olyan vezetőt kap, amilyet megérdemel!
Fidex-kormány Fidesz kézen az RTL 2010.04.27 18:41:00
Még át sem vette a stafétát a Viktor-brancs, máris elkezdték átszőni a közéletet. Bár az új parlament alakuló ülését még nem tartotta meg a Fidesz gépezete már beindult. Az Orbán-kormány leendő vagyongazdálkodási miniszterének volt cége ugyanis bevásárolta magát az egyik…..
Tegnap este baráti körben néztem a választásokat. Bevallom őszintén a hideg futkosott a hátamon, amikor Orbán Viktor választási beszédét halottam. Futkoshatott is hiszen az ott elhangzott beszédet még maga Sztálin elvtár vagy akár az osztrák festő (Hitler) is megirigyelhette…..
Egy Facebookon terjedő dokumentum alapján megállapítható, hogy a fideszes  dj  politikus, Nyitrai Zsolt kezdeményezte az, hogy azon településeken, ahol több szavazókör működik csupán egy előre kijelölt szavazókörben lehessen szavazni. A kezdeményezéssel az addigi…..
Tábornok úr 2010.04.20 11:39:41
@GoodLord:

Tökéletesen igazad van. Azokat a jól bevált médiafogásokat, amiket a fidesz sikerrel alkalmaz, azokat mszp képtelen használni és ez így 2010-ben óriási hátrány, 2014-re illene majd felzárkózni.