Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yofej75

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem bizonyítja jobban az Android fejlődését és létjogosultságát, hogy az egyik hatalmas üzletlánc (Tesco) Androidos GPS-en alapuló appot tesztel egyik londoni üzletében.Az app lényege, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhassunk mindent az üzletben, amire csak szükségünk…..
Yofej75 2011.06.14 11:12:11
@NickJ: :) lesz benne külön egy geocaching menüpont és a cél a minél hatékonyabb egércsapda-telepítés, majd az áldozatok begyűjtése :D
Tegnap egy igen érdekes leírásra bukkantam. Bárminemű rootolás nélkül szinte bármelyik (95%) progamot feltelepíthetjük (vagy utólag átmásolhatjuk ha már feltettük) az SD kártyára 2.2-es Froyo ROM esetén! A 2.2-es Froyoban vezették be a programok SD kártyára telepíthetőségét…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Yofej75 2010.03.03 18:31:29
"Biztonsági
matek:"

ezpontaz.hu/logreg

Eszerint aki matekból buktás az nem is regelhet az oldalon (vagy csak szülői beleegyezés - és segítség - mellett). Diszkriminatív :)