Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csapecs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pénteken megalakult az új parlament, ami leginkább néhány régi képviselő mentelmi jogának megszűnése miatt hozott izgalmakat, na meg azért, mert a számos – viselkedéskultúrailag kihívásokkal küszködő – vadiúj honatya és -anya bekerülése a neogót falak…..
csapecs 2010.05.16 09:19:55
  Már csak néhány nap van hátra a második fordulóig és bő egy hónap telt el tippjátékunk első köre óta. Most újra tippelésre kérjük kedves olvasóinkat, kíváncsiak vagyunk, ki szerint változott a helyzet március óta. Sikerült-e az áttörés Mesterházy Attilának?…..
   Én aláírom, hogy beteges perverzió meghallgatni, különösen egy választást közvetlenül megelőző március tizenötödike ünnepi beszédeit. De, akit érdekel a kampány, az kénytelen. A mesterházy (az, amelyik most épp szabadlábon van), azt találta mondani, hogy…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..