Regisztráció Blogot indítok
Adatok
craslorg

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
craslorg 2013.12.09 07:08:04
Pénteken magyar-svéd, de az Eb-selejtezők után lebontják a kultikus szocialista betonteknőt. Senki sem tudja mikor és mi lesz a helyén, de lebontják.Ledózerolni vagy nem ledózerolni? - alapvetően ez a kérdés a Puskás átépítése kapcsán. Mert afelől nincs kétség, hogy valamit…..
A Két Cica Konyhája Vega-vigalom 2011.08.27 07:40:00
  A Budai Várat erre a hétvégére sörisszák foglalták el, de a vegetáriánusok is fontos seregszemlét tartanak, stílusosan a Kőrösi Csoma Sándorról elnevezett művelődési központban.  Én is voltam vegetáriánus, mégpedig több…..
craslorg 2011.08.27 15:28:40
@kvadrillio: Valóban nem kell növelni a bankszámlájukat! Igaz - mint a cikkben is említik -, a belépés díjtalan, tehát maximum az ottani kajákért kell fizetni, bár sokszor azt is önkéntes munkával, ingyenesen adják a résztvevők, hogy meg lehessen kóstolni, ki lehessen próbálni. Ne keverd egy abszolút profitorientált sör-, bor-, vagy pálinkafesztivállal, amikkel természetesen nincs semmi gond, csak épp a kétféle fesztiválnak semmi köze egymáshoz az anyagiak terén. ;)
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
craslorg 2011.05.19 08:32:51
@EÖ: Nyilván akkor már nem csak erre használom a DAS-t :)
craslorg 2011.05.19 11:46:52
@Koky_: Mivel nem tudom, mi volt az az egyszerű eset nem tudok róla írni, de akkor nem volt szerencséje. Több éves tapasztalat alapján bőven pozitív a mérleg. Nyilván mindenki eldönti, hogy DAS-ozik vagy amikor ügy van, akkor keres egy ügyvédet hozzá. Vagy megpróbálja maga elintézni, de az biztos, hogy ez utóbbi a legreménytelenebb vállalkozás, de legalábbis sok idő, akár sok pénz is lehet és sok türelem, meg utána járás. Jobb ha ezt nem én csinálom, hanem akár egy ügyvéd, akár egy DAS.
Sziasztok!   A minap egy iskolai baleset során 7 éves kisfiam szemébe véletlenül belekapott az egyik osztálytársa. A szeme elég csúnya lett pillanatok alatt, az osztályfőnöke egyből hívott minket, hogy bevérzett a kicsi szeme, vigyük haza az iskolából és onnan a szemészetre.…..
craslorg 2011.05.11 16:53:10
@SusanneF: Kardiológia intenzíven az orvosok és az ápolók is roppant odaadóak és megmentették az életemet úgy (3 önmagában se egyszerű bajom volt egyszerre), hogy kb 10% esélyt adtak rá. Vass Katalin doktornő volt, akinek azóta is áldom a nevét. Szigorú, határozott, de mindemellett roppant segítőkész és kedves.
craslorg 2011.05.11 20:43:38
@SusanneF: Pontosan. Azt kérted, oda vonatkozóan írjunk pozitív tapasztalatot. :)
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..
Arogáns Antika megunta, hogy az előre bejelentett félnapos áramszünetekről lámpaoszlopról kellene értesülnie, hiszen ez a módszer már a XIX. században is elavult volt: Az elmúlt két hétben minden szerdán reggel 9-től délután 16 óráig áramszünet volt a bérleményünkben.…..
craslorg 2007.06.26 10:04:16
Jó a szöveg, csak 1-2 megjegyzés. Általánosságban az emberek többsége a számlalevélről leszedi a sárga csekket és befizeti. Ha a számla mellé valami egyéb papírt is biggyeszt a szolgáltató, akkor a többséget abszolút nem érdekli és irány a kuka. Másrészt akik a csekkeken kívül mást nem olvasnak (sokan vannak, 90 %-a minimum az embereknek), azok között biza vannak idősebbek, akiknek nincs internetjük, így emailjük sem. Sőt, bár meglepően hangzik, de vannak fiatalabbak is, akik tojnak a netre.
Ezzel kilöttük az email és a mellékelt tájékoztató cetlit, marad a villanyoszlopokra társasházaknál kapualjaknál ajtóra történő tájékoztató felerősítés.
Másrészt, van MINDEN áramszolgáltatónak egy olyan szolgáltatása, hogy fizetés ellenében KÜLÖN levélben tájékoztatják az adott ügyfelet a tervezett áramszünetekről. Igen, ez éves szinten X Ft, ami, ha valakinek szükséges, akkor lazán ki tudja fizetni.
Harmadrészt vannak udvarias ügyintézők is és sajna tapasztalat (korábban dolgoztam áramszolgáltatónál, még ha nem is az ELMÜ-nél), hogy sok jópofi, de bunkó ügyfél is.
A levélből nem derül ki, hogy az ELMÜ mennyi villanyoszlopra rakott ki tájékoztatást, de én tapasztaltam olyat a saját körzetemben, hogy csak a vak nem vehette észre vagy esetleg az, aki a sarki boltba is kocsival megy a garázsból indulva.
Szóval kétoldalú a dolog.
Ha áramszünet volt, akkor hogyan is készült el közben az email? (Hacsak nem a népszerű notebookon, ebben az esetben viszont az illető Úrnak mégse okozott olyan nagy gondot)
Végül még egy megjegyzés: Aki tudja, hogy minden nap szüksége van a munka miatt az áramra, az egyrészt a fennt említett pénz ellenében korán értesül a tervezett áramszünetről, másrészt valószínűleg ott figyel a garázsban egy agregátor...