Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pdb

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye amerikaiak 2010.03.03 14:00:00
Ezek a barmok füvet árulnak egészségmegőrzésre, amikor mindenki tudja, hogy az drog és káros!..
pdb 2010.03.03 15:45:24
@spájdernecc: @Dr. Körömlakk ®: Jack Herrer - A császár meztelen c. könyve volt a forrás, ami a kender hiteles történetével foglalkozik, de itt utána olvashattok a szerző munkásságának: www.jackherer.com/
Ha lejjebb görgetitek az oldalt, láthatjátok, hogy olyan újságokban publikált az író, mint a The Wall Street Journal. Egyébként ez csak néhány példa volt mire is jó a kender. Én se élek vele, csak érdekelt és elolvastam.. szóval nem kell szívni senkinek sem, de attól még sok mindenre megoldás volt, és lehetne ez a növény. Étel, üzemanyag, rost, papír, gyógyszer... Tudjátok egy késsel lehet súlyos sérülést okozni, de kenyeret szelni is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az alkohol mennyivel rosszabb minden szempontból. Sokkal keményebb drog! Csak társadalmilag most az az elfogadott. Persze a jó jagermester urat én se vetem meg alkalom adtán :)
pdb 2010.03.03 16:07:58
@Pikk Dáma ♠: Amennyire én tudom kétféle hatóanyaggú kender van, a delta9 és a delta8 Tetra Hidro Cannabinol. Nyilván sokféle létezik, hiszen nemesítik is és a természetben is több fajtája található meg.. hogy pontosan melyik mire jó, azt nem tudom, nem értek hozzá. Mivel mindegyikben megtalálható a THC, ami az az anyag, amitől az ember csúnya szóval "beszív", mindegyik fű. Azt hiszem ebből a szempontból a THC tartalom a legnagyobb különbség a fajták között. Egyébként az agyban van egy receptor, amit THC receptornak hívnak és semmi másra nem való, csak arra, hogy "beszívjon" az alany. Ez azért elgondolkoztató.. de ha érdekel olvass utána, mert már én se emléxem mindenre.. régen olvastam ezt a könyvet.