Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninjuka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a "laza, férfias" színösszeállítású satnya kis laptoptáska olyan termékismertetővel bír az XMS webshopban, hogy elolvasás után egy egészen aprót markoltunk a faszkorbácson. Hát vegyétek meg, és lépdeljetek vele úgy, mint ahogyan azt a leírásban…..
Három óra, elkezdődött a kereskedés. Szerintem rövidesen kapunk Handrástól egy videót az első benyomásokról, és rövidesen Kaprinay Zoltán is átveszi a saját iPadjét, hogy elkészítse nektek az exkluzív tesztet.Holnap délelőtt meg a Ferihegyi reptéren Handrás a kezembe adja a…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Ninjuka 2010.03.04 15:39:10
Ninjuka 2010.03.04 16:54:06
@SolymosD: Valamikor régen volt egy cikk itt arról, hogy a közlekedési múzeum raktárába menyi régi jó vas vár felújításra. Akár arra is mehetne a pénz.
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..