Regisztráció Blogot indítok
Adatok
councillor

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartottunk ugyebár, hogy Peter megtudta a Nagy Titkot, le is lépett gyorsan, mielőtt Walter megmagyarázhatta volna a dolgot, s mialatt az öreg marihuánától delíriumos álom-noirba ringatja magát, ő már Washington államban autókázik. Noyo megyében úgy dönt, bedob egy pitét meg…..
councillor 2011.01.26 12:32:53
„ 20 évesen nősültem meg először. Nemsokára megkaptam az első pofont. Megcsalt. Nem volt semmi, ami visszatartson: 21 évesen elváltam tőle” – Levélírónknak át kellett értékelni a nőkbe vetett bizalmát és nem büszke a válására: mindent megtett, hogy a család…..
councillor 2011.01.18 09:56:22
 Válogatás a 2010-es Sziget fesztivál fotóiból itt a nagyképes blogon. 1700 fotótokból válogattuk ki a legjobb 31 képet. A fotókat a J billentyűvel lefelé a K billentyűvel felfelé lapozhatod. A végén a kommenteket is tekeri. bdavd: Sziget 2010 - építés alatt  …..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
councillor 2010.07.22 12:48:22
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
councillor 2010.05.14 10:12:43
@szucsneszilvi: főiskolai diploma nem létezik, csak oklevél :)
Exnek hívni a lányt, aki sosem volt ex, csúnya dolog. Aztán így szakítani, na az meg még csúnyább. De az igazi csúnyaság még csak ezután jött. Lényeg: régebbi sztori, Balaton, sunshine, happiness, legalábbis akkor azt hittem / gondoltam. Sztori ő részéről: ahogy előadta…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
councillor 2010.04.19 15:32:42
councillor 2010.04.19 15:36:09
@Tökös Veréb: mikor nem ?
councillor 2010.04.19 15:41:44
@Tökös Veréb: te szoptad be, hogy azt hitted, hogy én azt szoptam be, hogy te beszoptad. (vagy mi)
Vitorlát bontottunk és vízre engedtük a Szerelemhajót, amiről már csak te hiányzol. Van még hely! Csatlakozz!   Ha eleget olvastad a blogot, ideje a következő lépcsőfokra lépned és fejest ugrani a randizásba. A blog rendületlenül halad a maga útján, és reméljük, hogy a…..
Nehéz bevezetőt írni a most következő szösszenethez, ugyanis éles kanyarral töri meg az eddigi menetet, mind műfajban, mind sebességben. A blog mindig nyitott az újítások előtt, de a döntés a tiétek!   Sziasztok! Harmincas csaj vagyok, aki nem teljesen normális. Címszavas…..
Ahogy a februári csörténél is eljártunk, ezúttal is összesítettük a kommenteket, és a beérkezett számos e-mail alapján megvan a két új nyertesünk: a győztes poszt beküldőjének e-mail címét nem tesszük közzé, viszont mi azon értesítjük őt. A Hónap posztja-nyertest mindig…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/13 Subject: Felkelő Nap autóshétvége To: klubtatsu@klubtatsu.hu   Sziasztok!   A Klubotok által szervezett japánautós hétvégével kapcsolatban érdeklődöm. Nekem egy négy éves 3-as Mazdám van, a neve SZAR - de csak a rendszám miatt ami…..
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
councillor 2010.03.22 11:54:39
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/12 Subject: Neonapoleon vízilovon To: info@partart.hu   Ez SZÍNHÁZ, szerintetek?!   A Neonapoleon vízilovon előadásotokra azért mentem el, mert a háttérvetítés felvételén ott voltam az 505-ben. Akkor arról volt szó, azért BASZTÁTOK…..
Az amerikai fiatalember beleszeret a lányba, és hamarosan becsúszik egy gyerek is. Eleinte minden simán megy, a gyermek megszületik és mindketten elhalmozzák szeretetükkel. A lány azonban nem érzi jól magát a „házimami” szerepében és szeretne egy kicsit kalandozni még. A…..
Dezsőmail Subject: Filmszerep 2010.03.01 10:45:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/26 Subject: Filmszerep To: Wolesinszky Balázs   Szevasz Baloo!   Téged láthattalak tegnap egy vitaminos reklámban? A spotban egy csaj ébresztett reggel - elég nagy volt a segge, ezt én biztos nem így csináltam volna, hiszen szerintem a nők…..
„Miért aszexuális egy ilyen pasi??” – kérdi kétségbeesetten következő versenyzőnk, aki nemrég megismert egy csodálatos legényt, akit a humuszos tofu jobban izgat, mint a szex. Pedig a lány fülig beleesik, és a srác még csak nem is gondol többre barátságnál:…..
councillor 2010.03.03 13:48:18