Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagicRasta

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már egy jó ideje bemutatásra került külföldön, azonban hozzánk csak most robbant be a mozikba a Scott Pilgrim-film. Tegyük hozzá, nagyon is jó, hogy elért végre hazánkba is, ugyanis egy lehengerlően hangulatos filmről van szó, mely leginkább a „geek”-eknek…..
  Luc Besson animációs filmtrilógiájának záró epizódja az Arthur 3 – A világok harca című alkotás. A filmet stílusosan a karácsonyi csúcsszezonban dobták be a mozikba. Immárom harmadjára élhetjük át Arthur kalandjait a villangók, ezen pöttöm lények, valamint…..
 Szokták mondani, hogy az élet kiszámíthatatlan. Vannak olyan helyzetek, amikor az ember úgy konstatálja a történéseket, hogy: Ez van, ilyen az élet, ezt kell szeretni. Ám sokszor pont az élet kiszámíthatatlanságából adódóan kerülhetnek közel egymáshoz olyan személyek,…..
  „Teljesen szokványos gyerekkorom volt. A szüleim alig várták, hogy kirepüljek a fészekből. Nagy elvárás volt ez egy 8 napos gyerektől. Kiderült, hogy egy másik családnak, a Glaupunkt-kvadránsban ugyanilyen ötlete támadt. Ezen a napon találkoztam a jól fésült…..
 Képzeljük csak el, hogy az általunk valósnak ítélt világunkon kívül létezhetnek csodás, varázslatos és mesés tájak, országok, világok. Az angol Pevensie gyerekeknek ezt már minden bizonnyal nem kell bemutatni, hiszen egy olyan tudás birtokában vannak, ami nem mindenkinek…..
 „Bogyó és Babóca, két jó barát kalandja. Mindig csak előre, erdőre, mezőre. Bogyó és Babóca, ha kisüt a napocska, szaladnak nevetve, dombokra, hegyekre. Bogyó és Babóca, két jó barát kalandja”Bartos Erika nagysikerű könyvéből készült a Bogyó és Babóca -…..
 Vegyünk egy ódon kastélyt, ahol a rossz nyelvek szerint kísértetek tanyáznak. A hely szellem laktát a helyi lakók erősítik meg. Ez azonban nem állhat egy sikeres üzlet útjába. A romos kastélyból hamarosan pompás szállodát varázsolnak, a tulajdonosok személyében pedig…..
Véleményünk szerint.... Machete 2010.11.29 09:00:00
  Sokféle hős és igazságosztó létezik a filmek és képregények világában. Akadnak köztük szuperhősők, mint Superman vagy Pókember. Vannak a milliárdos vagyonnal bírók, mint Batman és Vasember. Van, akit a bosszúvágy hajt, mint Paul Kersey-t, vagy a Menyasszonyt. És…..
  Lassan a végéhez közeledik az új évezred első évtizedének méltán világhírű és kasszarobbantó franchise-a, a Harry Potter sorozat. Szerintem maga J. K. Rowling sem gondolta azt, amikor elkezdte írni az első részt, hogy egy generációkat magával ragadó irodalmi…..
 Egy kosztümös magyar életrajzi filmet láthat az, aki megnézi A Föld szeretője című alkotást, mely a méltán világhírre szert tevő kerámiásról, Zsolnay Vilmosról szól, s neki állít emléket. A több évtizedet átölelő műben láthatunk művészi ábrándokat, üzleti,…..
  „Csak akkor értékeled az életet, ha testközelbe kerülsz a halállal.” Helló, Olvasó. Ott görnyedsz a monitor előtt és órákat töltesz azzal, hogy görgeted az egeret és kattintgatsz. Erre az oldalra tévedtél, szándékosan vagy véletlenül, de ez most…..
  Mennyit számít az, mennyire vagyunk empatikusak embertársaink iránt? Lényeges dolog a rokonszenv, a másokon való segítségnyújtás, vagy törődjön mindenki a saját dolgával? Ha segítünk másokon, azáltal mi magunk is jobb emberekké válunk? Nézzünk magunkba és…..
Adott pár debreceni srác, akik jóban-rosszban számíthatnak egymásra, igazán jó barátok, szabadidejük nagy részét pedig a kocsmában töltik különböző fogadásokkal elütve idejüket. A társaság középpontjában Patrik áll. Két jó cimborája pedig az igazán érzékletes poéta…..
 Hogy kicsoda az a Gru? Ő a világ leggonoszabb embere. Legalábbis ő így látja magát és szeretné, ha a többi ember is így tekintene rá. Már kezd kiöregedni és próbálja elkövetni az évszázad legnagyobb bűntényét. Ez pedig nem más, mint a Hold elrablása. Lopott ő már el…..
 Kegyetlen az élet, ugye? Főleg, amikor mi magunk is kegyetlenek vagyunk. Jack-ről pedig elmondható, hogy ilyen. Bérgyilkos, aki szeret visszahúzódni a magány árnyékába. Nem egy rossz ember, ő csak azt csinálja, amihez ért, amiben a legjobb. Ám milyen élet az, amikor folyton…..
 Ismerjük meg Kate-et: Gyönyörű és tehetséges farkaslány, ráadásul a falka vezérének gyermeke. Ígéretes tehetség, nála nincsen jobb, ezért is tartozik ő az alfák csoportjába. Ha egy kicsit a háttérre is figyelünk akkor farönkön suhanó fesztelenül frankó farkasfiúkat…..
 Angliában a bolgár nagykövetségen nem éppen rózsás a helyzet, az alkalmazottak saját kisstílű ügyeikkel vannak elfoglalva, azonban a bolgár miniszterelnök felesége nyomására új nagykövetet küld, hogy helyreállítsa a helyzetet, ha nem is az egész galaxisban, de a…..
 (A jubileumi 25. évforduló alkalmából) „Ha a számításaim helytállóak, amikor eléri a 88 mérföldes sebességet, csudát fogsz látni, fiú.”  Ki ne álmodozott volna arról, hogy az időben kedvére utazva rég letűnt korokba, vagy éppen az ismeretlen…..
 Tegnap este negyed 7-kor megrendezésre került a szegedi Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos termében Vágvölgyi B. András Kolorádó Kid című filmjének díszbemutatója és közönségtalálkozója, melynek keretében az érdeklődők megtekinthették a kész művet, utána pedig egy…..
  Szokták mondani, hogy ha egyszer elindulsz a lejtőn, akkor csak lefelé visz az út, visszakapaszkodni már csak nagyon nehezen lehet. Charly Mattei-nek ez mégis sikerült, hiszen felhagyott bűnözői életével, hogy minden idejét a családjának szentelhesse. Azonban még így is…..
 A 300 és a Watchmen rendezője, Zack Snyder új, egész estés animáció filmje. A film alapját Kathryn Lasky Gahúl őrzői regénysorozata jelenti. Olyan, áthallásos és utalásokkal teli animációs filmmel van dolgunk, mely hűen tükrözi a mai nézői igényeket, emellett hiteles…..
  A cím alapján sejthető, hogy találkozni fogunk a legboldogabb lánnyal a világon. Csakhogy ez a teremtés minden, csak éppen nem boldog. Egyáltalán nem. Igazából a film címe a műben elhangzó reklámszöveg egy része. Nézzük, mit hoztak ki a román filmkészítők a…..
 Az utóbbi időben megfigyelhető, hogy a 3D-s technika teljes reneszánszát éli. Ez az eljárás több évtizedes múlttal rendelkezik, de a mai technikai szint teszi lehetővé, hogy például az új szemüvegek kevésbé veszik igánybe szemünket, így végig lehet ülni egy akár több,…..
 „Mary Dinkle szemei pocsolyaszínűek voltak. Az anyajegye pedig kakiszínű volt. Szombat délután volt és unatkozott. Mary szerette volna, ha van egy barátja, akivel játszhat. Szokták mondani, hogy az ember a rokonait nem, de a barátait megválogathatja. A barátok azok,…..
 Igen komoly, ám másrészről rendkívül szórakoztató filmet láthat az, aki az esti popcorn mellé a Száll a kakukk fészkére című klasszikust választja, ugyanis ez az alkotás nemhiába került be a imdb oldal top 250 filmjének első 10 műve közé, s ott a 9. helyet birtokolja.…..