Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pygarro

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszterlánc főz palócleves 2011.07.09 09:30:00
És folytathatnám a címet akár így is: ahogy én csinálom. Mert eredetileg ürühúsból készül ez a leves, de bevallom én nem szeretem a birkahúst. Így aztán marhából készítettem és nagyon jól sikerült. Még úgy is, hogy a piacon a néni becsapott és amíg a kaprot válogattam,…..
Lassan másfél éve megy a vita Nagy Laci válogatottal kapcsolatos szerepvállalásáról, de semmi előrelépés. Semmi. Vallom ezt a világklasszis kézilabdázó nyílt levelének elolvasása után is. A szurkolók mindössze 5572 karakterrel, megannyi (megválaszolatlan) kérdéssel,…..
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
pygarro 2010.05.02 09:16:11
@H1N1 forever: Rossz hírem van számodra, rengeteg szegedi ismerősöm van és százból száz elítéli ezt az embert. És nem azért mert külföldön játszik.Gera is külföldön játszik és ő sem válogatott, mégis micsoda különbség van a kettő között. Lehet, hogy én másik 100 emberrel beszéltem, mint te?
pygarro 2010.05.02 09:59:50
@kiraaaaa: igen, van különbség ezért is hoztam fel példának: Gera nem akar angol állampolgárságot, pedig lehet, hogy több előnnyel járna, mint a spanyol és ő azt mondta, hogy ADDIG nem akar válogatott lenni, ameddig Koemann a kapitány és nem sunnyog, hogy nem tudom, gondolkodom,izééé, hanem megmondta , hogy mi a szitu. nagy l.- ban is ez a taktikázás, vagy elhallgatás a legundorítóbb.