Regisztráció Blogot indítok
Adatok
echt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Unják, mint én 2006.08.15 11:23:00
Negyedórája játszik a Placebo a Nagyszínpadon, és minden nagyon lapos. Rossz a hangosítás, gyenge és minden egybemosódik, halkan visszhangzik a női hangon énekelt poprock. Ez a zene amúgy sem annak szól, aki 91-ben Front 242-t hallgatott, hanem aki a Coldplaynél kicsit darkosabbat…..
echt 2006.08.15 11:27:25
Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter…..
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..
echt 2006.08.13 13:51:22
Madafaka minden nap meglep minket egy kis beszámolóval előző szigetes napjáról, roppant örömöt okozva ezzel. Mai epizódunkban megjelenik maga Jézus, bizonytalanná válnak a nemi identitások, felbukkan sok hülye francia és egy idegen szó. Olyan fél 5 magasságában értem haza,…..
A Wir sind Helden koncertjét minden valószínűleg eleve a német közönségnek szervezték, és a szervezők jól is számoltak elnézve azt a maximum hat magyart, aki a Wan2 sátorban tartózkodott csütörtök éjjel. Így az együttes nem is erőlködött például angol konferálással,…..