Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrissss3

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apáti Bence balett-táncos. Megunta, hogy kidolgozott felsőtestét mutogatják a bulvárlapok, a politikai bulvár sztárja lett. A 888.hu alapítója, G. Fodor Gábor fölfedezte benne a közélet iránt érdeklődő művészt. Nemrég terjedelmes interjúban szólaltatta meg, szeptember 12-én pedig önálló cikket…..
Andrissss3 2017.09.15 14:17:09
Szia!
Az írásoddal érdemben nem foglalkoznék, mert nincs értelme. Nem értetted meg ugyanis. Vagy igen.
Mindenesetre nem linkelted, nehogy más viszont veled ellentétben megértse.
Nincs független újságíró. Ezt írom. Mert nincs. Te sem vagy az. Le is írod. Gondolom a szadeszra gondolsz. Vagy a szocikra. Mindegy is.
A függetlenséget hosszasan tárgyalom. Ideológiai függetlenségről beszélek. Te valószínűleg liberális vagy. Vagy szoci. Vagy ballib. En meg jobbos. Te, ti titkoljátok. Mi vállaljuk. Ennyi. Ez ilyen kurva egyszerű.
Az eleje viszont.
László. Tök kafa, hogy írsz, de nem akarsz legalább egy google keresést elindítani, mielött jól megmondod nekem. Vagy legalább elolvasni a hivatkozott 888-as interjút.
Mi a búbánatos Isten nyiláért kell azt hazudoznod, az sugallnod, hogy én azért kaptam felületet a 888-on mert eladtam a lelkemet? Mert megvettek egy interjúval?
2 és fél éve írok. Illetve azóta szemléz a Mandi. (Ez is benne van az interjúban) Egy éve vendégszerőként publikálok oda. (Ez is benne van)
Junius óta írok a Polgár portálra. Nem tudom pontosan mennyi, de minimum 12 írásom már megjelent ott. Ezután keresett meg a 888, de egy honapig vaciláltam, pont az ilyen szemét reakciók miatt. A hivatkozott írásom pedig a 7. publim.
Ja igen. Mellékesen 17 évig a Magyar Nemzeti Balett szólistája voltam. Sok balerinát emelgettem. Popova, Hágai, Kozmér, Végh, Tcigankova, Felméry, Nakamura. Ezért nézek ki jobban, mint te. Ne haragadj érte.
Ennek mi köze a közírói tevékenységemhez?
Mennyire releváns, hogy kockás hasam?
Shillinget, Alföldit is így szoktak bevezetni, hogy színészek, rendezők (hehe)
Jó hogy nem kezdesz rögtön buzizni, meg cicagatyázni.
Fuss neki ennek a cikknek mégegyszer, de elötte guglizz rám! Kössz
Igazából még rendes neve sincs, az sem biztos, hogy park, hacsak azért nem, mert körbe van kerítve. A neten is a játszótérkeresőben lehet rálelni, élőben pedig az V. ker. Honvéd téren, a Szemere – Stollár B. – Honvéd – Markó utcák által határolt területen. Egyébként a…..
Azt mondja ez az áldott jó Rajczi Péter, hogy véletlenül „lépett rá” a győri Eugene-ra. Még vigyázott is rá. Szerinte felháborító felfújni az esetet. Vigyázzunk mi is arra, hogy ne  merüljön a feledés homályába a jelenet.    Rajczi Péter azt…..