Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walron

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..
Walron 2010.04.18 22:50:14
 Kizárólag fanatikusoknak!!!   A mai ROM kilóg a sorból, nagyon különleges. Előre jelzem, hogy mindennapi használatra nem alkalmas. Még HyperX szerint is "Overcooked", tehát túlfőzött ROM-ról van szó. Halkan megjegyezném, hogy én az összes Speed kiadást…..
.vonalkod { position:absolute; visibility:hidden; border:solid 1px #CCC; padding:5px; }  A vártnál hamarabb elérhető az alkalmazás!   Végre elérhető az SPB Mobile Shell bétája az s60v5-ös platformra. Talán mondhatom, hogy ezt a programot rengeteg ember várta, mert…..
Walron 2010.04.09 11:23:48
@Tirexi25: Menü/ Show Today
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
 A bloggal kapcsolatos információk   A blogomat 2009. december 10-én indítottam azzal a céllal, hogy minél többet tudjak segíteni az i8910 HD tulajdonosoknak. Azóta elég nagy népszerűségre tett szert a blog, naponta körülbelül 400-an látogatják - bár ezen lehetne még…..
Walron 2010.03.30 21:56:30
@Muveszur: a Téma alatt természetesen I8910hez szóló tartalmakat gondolok, amik idáig is voltak az oldalon szóval inkább ezeket vadászd le a netről minthogy fejleszd az oldalt:P
Walron 2010.03.30 21:57:09
@Zolcsika73: Chat is jöhet:P de jó 5letnek tartom a Fórumot
 Elérhető az új HyperX ROM   HyperX új szokásához híven megint a kiadás előtte feltöltötte az új ROM-jának a changelogját, így már most tudjuk a változásokat. Az új ROM nem hoz nagyobb horderejű változásokat, inkább csak egy javításokat eszközölő frissítésnek…..
 Ismét nagy ugrás az i8910 HD történetében   Újra birtokba vehetünk egy új HyperX ROM-ot. A mostani ROM több szempontból is figyelemre méltó, illetve több újodonsággal is találkozhatunk. Először is egy teljesen új számozást vezetett be HyperX, így mostantól a…..
Új, magyar nyelv, javított videó, fotó, gyorsaság... Kell ennél több?   Bukest nem olyan rég kezdte az egyedi ROM-ok készítését, de nagyon szép eredményeket ért el idáig. Először is az eddigi munkáiban alig voltak bugok, pozitív visszajelzést kaptak. Én most tettem fel…..
 Elkészítettem az új billentyűzetemet, melynek alapja az Iphone billentyűzete   Egy újabb billentyűzetet készítettem el kérésre. Nem szeretem az Iphone-t majmolni, utánozni, éppen ezért elég nehézkesen indult be a projekt. Nem nagy munkakedvvel fogtam hozzá, de…..
Subba Hülye amerikaiak 2010.03.03 14:00:00
Ezek a barmok füvet árulnak egészségmegőrzésre, amikor mindenki tudja, hogy az drog és káros!..
 Változtassuk meg a képernyőzárás módszerét   Többen kicsit lassúnak érzik a telefon lezárásának módját, például egy N97 vagy egy Iphone megoldásával szemben. Az nUnlock alkalmazás pedig pont erre ad egy meglehetősen jó alternatívát: Iphone szerű lezárást,…..