Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edisdead

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
edisdead 2010.10.17 18:17:32
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
edisdead 2010.10.06 20:48:11
Ökológiai katasztrófa fenyeget a Kolontár melletti timföldgyár tározójának gátja átszakadása után - erről szólnak a hírek manapság. A kár rettenetesen nagy: eddig öt települést érintett a lúgos víz és a vörösiszap, több száz hektár földet tönkretett, a Marcal felső…..
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
A Jobbikon sok fogást lehet találni, de számomra mégis az a legidegesítőbb, hogy nem mondják el valójában honnan is van a profi szervezet és kampány felépítésére elég pénzük. Mennek a mende-mondák a maszop támogatásokról, a fidesz emlőről, a perzsa kapcsolatról.De a…..
edisdead 2010.03.04 12:00:59
@avus: Úgy gondolkozz, hogy egy felvevőpiac leszarja, hogy mi milyen SZOVJET emlékművet rombolunk le, amíg szállítunk arra a piacra. Putyin valószínűleg leszarná. Másrészt ITT jön a bökkenő, hogy Oroszország akkor MIÉRT támogat egy olyan pártot, amely le akarja rombolni a szovjet hősi emlékművet??? Erre várnék választ..
edisdead 2010.03.04 12:04:28
@avus: Mivel megette a kommentem ezért újra:
Az orosz kapitalista felvevőpiacot nem érdekli, hogy mi mit csinálunk egy SZOVJET emlékművel, csak legyen import. Másrészt ha érdekelné, akkor MIÉRT támogatna Oroszország egy olyan pártot, amely a szovjet emlékművet lerombolná? Erre várok választ.
edisdead 2010.03.04 12:24:13
@avus: Akkor a válasz az első felében olvasható: A piacot nem érdekli az ideológia.
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Az idei választási kampány a Jobbik szenzációs erősödéséről szól. Úgy tűnik, a radikális pártnak sikerül magához csalogatnia az elmúlt években kiábrándult, magukat a jelenlegi politikai-gazdasági rendszer veszteseinek érző szavazókat. Működik a rendteremtés ígérete,…..
edisdead 2010.03.03 20:40:02
@Szelki Lata: Ennyi erővel még a Fidesz mögött is az MSZP áll, akit ugye a ruszkik pénzelnek no meg Izrael meg Simon Peresz.. sőt az LMP mögött is, és az összes párt mögött. Én szeretnék látni egy olyan pártot, amely gyakorol önkritikát. Nincs ilyen. Mindegyik maga a tökéletes. :)
edisdead 2010.03.03 20:45:23
@manager2008:
amúgy az a durva, hogy ha ezek tényleg terroristák lennének, akkor keményebben állnak hozzá: robbantanak, gyilkolnak, gyújtanak. Ez nem terrorizmus, mert ahhoz harmatgyenge egy ETA vagy hasonló szervezethez képest. Csak kell egy gyűlöletkép a pártoknak, amit rá lehet húzni a nemzeti táborra. Amúgy érdekesen látszik a Bush féle taktika. Akinek nem tetszik a feje, azt koholt vádakkal terrorizmus vádjával irány Guantánamo.. és azzal már nem lehet beszélni és mondhat bármit, mert ugye terrorista..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
edisdead 2010.03.03 12:58:33
@aliendriver:

Az LMP-vel tényleg nem lenne baj, DE ők néha globalizációról beszélnek, valahol lokalizációról. Ez EU-n belül nem fér meg. Elolvastam az EP programjukat, és kellemeset csalódtam, de utána átnéztem a lehetmas.blogra és ott meg elszörnyülködtem. Szóval termetsük meg akár támogatással a hazai élelmiszerönrendelkezést, amire persze a nyugati exportőrök tüsszögni fognak, másrészt ha ételmezema lisszaboni szerződést, akkor végigkövetve a fonalat nem fog támogatni az EU olyan intézkedést, ami nem az érdeke. Lehet szépeket álmodozni, hogy pénzpiacok megszelidítése, de a plusz profitról senki nem fog lemondani.. nálunk meg úgy lehet megosztani és hülyíteni a népet, ahogy nem szégyelled. Előbb az összetartó fonalat kéne megtalálni, azt a fonalat amellyel az ember ráébred, hogy magyarként európai és nem fordítva. Másrészt az LMP a vallásszabadságot is úgy kezeli (lásd a blog), hogy ha egy idegen kultúra érkezik be, ami üti a tradíciókat, akkor kvázi mellé áll. Képzeljük el, hogy egy ilyen politika a 150 éves török hódoltság után mit csinált volna. Ma nem beszélnénk magyarul, nem templomok lennének, hanem minaretek. Előbb a kultúrát kell helyretenni, a tradíciókat, és utána lehet építeni, hogy tudjuk hova tartozunk.
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
edisdead 2010.03.03 02:39:19
@tcom: Aki onnan eljött, többé nem megy vissza. Azok átlátják miről van szó. Kb most ott tartunk, hogy a Fidesznek kormányzás esetén teljesítenie kell, mert ha nem, akkor még azokat a szavazóit is elveszíti. Bár lassan már csak ott is rajongók maradnak. A kopogtatócédula meg nem mérvadó. Szedik vidéken a templomoknál, és mindenki leadja csak nehogy kinézzék. A boltgyújtogatás meg cigányverés meg akkora hülyeség, mint az őrület. Senki nem dolgozik saját maga ellen.