Regisztráció Blogot indítok
Adatok
connor86

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..
Az országos listák benyújtásával ma végre lezárul a jelöltállítási szakasz, érdemes tehát egy gyors összegzésben megnézni, az egyes pártok mennyire voltak sikeresek a nulladik fordulóban, illetve mekkora támogatottságra lenne szükségük ahhoz, hogy április 11-én listás…..
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
connor86 2010.03.02 23:42:03
@connor86:

Elnézést, ezt a tézist preferálnám.
Késő van bocsássátok meg.
connor86 2010.03.02 23:51:04
@[nev]:

Írod a Fidesztől az MSZP veszi át a stafétabotot.

Vagy a Jobbik.
Ez az ország hungarikum. Ezt sem tartom elképzelhetetlennek.
Mivel ez a választás számukra hatalmas táptalajt fog jelenteni. S főleg a sajtó , hazai és nemzetközi egyaránt híressé teszi.Hőssé.

Valamint ott a média is.

Nekem az a véleményem: így ebben a formában ez a párt (mszp) menthetetlen. Nagyon súlyosak a társadalmi sebek.