Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Héjja

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videóban dadogva beüzent a Jobbik és a szélsőjobb házi sztárjaként számon tartott FankaDeli nevű karrier rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak. „Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”- kezdte a pártrapper,…..
Héjja 2010.03.02 19:30:48
Nevetséges színjáték ez az egész .
Tökéletes példája a megélhetési "celebek" viselkedési mintájának.
Kavarunk egy kis szart,mindenki rólunk beszél,aztán csak úgy fogy a CD hogy csak na!Vagy a naptár (lásd Kiszel Tünde) egy kategória.)Hát a két résztvevő közül Ákosnak tuti jobban fogy majd a lemeze,küldhet ennek a fankának egy köszönő levelet,a reklámért.

Mivel Ákos ZENÉSZ,letett sokat az ún.művészet asztalára,ellenben a másik féllel.És ameddig a zenéje engem megnyugtat,kikapcsol,és hallgatása közben nem érzem magam úgy a hazafiasságtól,hogy valakinek szét kell vernem a fejét,mert mindenki hazátlan áruló, addig ku..ra nem érdekel miről diskurál egy Isten háta mögötti kávézóban egy magánjellegű beszélgetés keretében.

Mi ez? A Jobbikkal visszajön az AVH?A falnak is füle lesz??
Azért vegyük már figyelembe a magánélet ill.magánbeszélgetés szentségét.
Kétlem,hogy Ákos reagálna hasonló szinten erre a videóüzenetre, azért van egy szint ahová nem süllyed az ember.De én a helyében egy bírósági idézést küldenék.

Hogy jön valaki ahhoz,hogy valaki által kihallgatott magánbeszélgetés ürügyén, televerje a világhálót a mondvacsinált semmivel,azért,hogy magát és a demagóg gondolatait terjessze?

A kisebbségi érzés nagy pofát ad az embernek,de azért nézzük már meg kibe kötünk bele!

A Jobbik örülhet ilyen pár katonáknak.Gyönyörű.Aki Jobbikra szavazna,pont az ilyenek miatt nem fog.