Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lovassy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagy multi soproni munkahelyén dolgoztam 2010. dec 24 ig azért írom múlt időben mert munkáltatói felmondással megszüntették. Az ok egyszerű "... Ön a munkavégzése helyén munkahelyi vezetőivel és munkatársaival szemben rendszeresen olyan magatartást tanúsított, amely…..
lovassy 2010.12.27 21:31:53
@eccerüvagyok: kifelejtetted az alkoholistákat,.drogosokat,családot egy életre tönkretevő cserbenhagyókat!!!ez a magyar törvényesség stohl/szarházi/andrást én meg véletlenül 70-el gurultam a falutáblánál,mert későn vettem észre és fizessek 30 napon belül 30 ezret
ez az Orbán féle törvényesség?én hülye erre szavaztam /most befejezem mert hányingerem van ettől a törvényességtől. 62éves nyugdíjas
"Ezt akarták a választók? Hol vannak az elemzők? Hol vannak az újságírók? Miért nem szembesítenek, miért nem elemeznek? Mitől félnek?Mondják, mit jelent a szakmai tisztesség? A nemzeti elkötelezettség? Mire számítanak a némák? A Fidesz kegyelemkenyerére?  Azt hiszik,…..
lovassy 2010.06.24 22:07:57
@khepius: a Smidth Pál is köztük nőtt fel jó lesz nekünk.-talán egy gazdasági szakember tudna segíteni csalódta Viktorban !!!!