Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XMorton

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
Az imént sikerült megnéznem ennek a kampánynak az első hatpárti vitáját, a Duna Televízión az országos listát állító pártok képviselői beszéltek nemzetpolitikai kérdésekről. Bár a vita B kategóriás volt, mind a témák szűkössége, mind a szereplők politikai súlya okán…..
Az idei kampány sajátosságából következik, hogy akár ma is lehetett volna a választás előtti szombat: annyira semmi nem történt a belpolitikában, hogy ezt akár a kampánycsend számlájára is írhattuk volna. Igen, tudom, a terézvárosi időközi önkormányzati választás miatt…..
Ezen a blogon általában tartózkodni szoktam attól – bár nem mindig sikerült elkerülnöm -, hogy a politika megértése helyett az események esztétikájáról beszéljek. Most mégis fontosnak tartom ezzel kezdeni: örülök annak, hogy az Országos Választási Bizottság zöld utat…..
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
XMorton 2010.03.22 19:53:05
@török gábor: Szerintem M.K. azért nincs rajta, mert köztársaságielnök-jelölt.