Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xanax 2010

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Vastagbőr A MOL az aranyérmes 2010.04.13 10:01:00
Na, vajon ki reagált a leggyorsabban a választási eredményre? Nem gondoltam volna, hogy a MOL lesz az aranyérmes, rajt-cél győzelem, az Igazgatóság nyelve lett a legfürgébb és hatolt a legmélyebbre: 2010. ápr. 12. 19:33  Rendkívüli tájékoztatás: (Köszönjük Viktor a…..
Vastagbőr Bajnai, a remek tanú 2010.03.12 12:01:00
Kiszedtem Bajnai a sukorói hűtlen kezelés (600 milliós károkozás? 700 milliós károkozás?) ügyében tett (amúgy elég rövid) tanuvallomásának lényeges részeit. A kiemelt részeken semmiféle változtatást sem eszközöltem: (...) nem ismertem (...) (...) nem emlékszem arra (...)…..
xanax 2010 2010.03.12 12:49:36
@derelyegrádi szellem: tán tényleg van ok a gazdasági nyomozók létszámának megsokszorozására, elnézve az elvtársakat, megkezdődött egyfajta belső leszámolás. Öröm nézni, ahogy felfalják egymást :)
Tegnap este az MTV esti politikai műsorában voltam, s miután a mi beszélgetésünk csak később, az adás második felében kezdődött, a folyosón szerencsére meg tudtuk nézni a Hír TV-ben a BKV volt vezérigazgatójának „vallomását”. Bár korábban a Magyar Nemzetben már…..
 Erős fenntartásokkal néztem ezt az egész Magyarok Nyilai ügyet. Írtam is róla, mert nem tudtam elképzelni, hogy Budaházy olyan hülye lett volna, hogy állandó megfigyelés mellett támadásokat szervez és azt sem tudtam elképzelni, hogy a magyar rendőrség annyira béna, hogy ezt…..
xanax 2010 2010.03.05 11:59:51
@JoeHorseDick: erre gondoltam én is, hogy ilyen minőségű hangfelvételt, melyben nincs beszűrődő zaj, szinte lehetetlenség készíteni.Ez az egyik. A másik az információk csepegtetése. Mindig csak kicsit, fokozatosan, megtervezetten.
A harmadik pedig ami szembeötlő, hogy a felvett beszélgetés sor szinte egy kihallgatással egyenlő, a stílust tekintve. Irányított kérdezés...stb.
Ha civilként érdeklődsz- kiváncsiságból - akkor ilyen részletekbe menően teszed ?
Bűzlik ez az egész. Nagyon.
Mesterházy legújabb rádióhirdetése után túrtam épp a netet, mikor olyasmire bukkantam, amitől tátva maradt a szám.....illetve a fülem. Az MSZP salgótarjáni képviselőjelöltjének rádióhirdetésére. "Országgyűlési választások, a tét mégnagyobb, az ország sorsa, sokat…..
xanax 2010 2010.03.02 18:09:23
@volánrulz: egy minden gyanú felett álló ember.Akárcsak az az elvtelen, szentfazékot játszó maffiózó. Ha ezzel a rohadt mentelmi joggal nem csinálnak záros határidőn belül vmit, én többet el nem megyek szavazni :(