Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaneeL

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unod már a Monopolyt és az Betűtorony sem köt le igazán? Szeretnél valamit, amiben kicsit többet kell stratégiázni, mint Az élet játékában? Ne keress tovább, itt van tíz olyan társasjáték, amik túlmutatnak a monoton kockadobáláson és amiket bárki bátran kipróbálhat!..
Nagyon sok reklám van, ami szeretne a nézők érzelmeire hatni, és azon keresztül befolyásolni őket. Mégis, nagyon kevés van, aminek valóban sikerül is. Nem írom le a megbízó nevét, akinek szerintem ezzel a szpottal töékletesen sikerült ezt a célt megvalósítania, mert azzal már…..
Nyilván azt hiszi, hogy jó úton jár, és nem hiszi, hogy végzetes tévedésben van. Ez a monoton vesszenorbán, rohadtorbán már állatira bosszant és fáraszt (főleg azoktól, akik az előző kurzust kívánják vissza – na, az már nekem scifi).  Az orbanofóbia éppoly nemtelen és…..
DaneeL 2012.08.19 17:13:11
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Igen, ahogy írod.
+
túl sok a hatalmuk és túl sok a fizetésük. pénz és hatalom, ez minden baj forrása.
ahogy már páran előttem írták, ha más szavakkal is,
a mindenkori hatalmon lévő politikusnak legyen az miniszter, m.elnök, köztársasági elnök, kormány tag, parlamenti politikus, vagy önkormányzati testületi tag,

nekik a demokrácia alapelve szerint a többiek akaratát kell reprezentálniuk, nem pedig a sajátjukat.

Ugyanúgy közszolgának kellene lenni a valóságban, nem csupán a betű szerint, mint azoknak akik velük egy épületben, a parlamentben az alantasabb munkát végzik, a vagy akár a tűzoltók, a mentősök, a tanárok... stb

De nem is írom tovább ez olyasmit, amit egy jó érzésű tiszta fejű ember józan ésszel is megállapíthat, itt azokkal van a baj akik minden jel ellenére remélnek, és bálványoznak
Tegnap a pártállam fő közgazdásza megmondta, hogy nem az állam szívja el a pénzt, mert nincs pénz. Erre ma az állami pénzszivattyú újabb kisadó ötletével borzolja a kedélyeket. Az információs társadalom korában mit is célszerű adóztatni? Hát az információáramlást.…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én lassan jobban szeretem Charlie jeleneteit, mint Hankéit. Talán azért, mert komolyabbra veszi a figurát, és olyan tökélyre viszi a szexmániás, semmitől sem visszariadó, spermaagyú karaktert, hogy ha nem lenne képtelenség, még azt hinném, Karinthy…..
Sajnos rossz hírrel kell befejeznünk a hetet: a SyFy szűkszavú közleményben jelentette be, hogy oké, akkor ennyi volt a Stargate Universe-nek, nem kérnek többet a franchise harmadik darabjából. A meglevő tíz epizódot tavasszal még levetítik, és belátható időn belül nem is lesz…..