Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Profandris

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején a Sci Fi Wire blogon fedeztem föl a The Fourth Kind trailerét, amely Milla Jovovichcsal a főszerepben halálra rémített. A film a negyedik típusú találkozásokról, azaz az idegenek által elrabolt emberek beszámolóiról szól, és rögtön elhatároztam, hogy ezt muszáj…..
Profandris 2010.03.02 16:15:48
Ennek a blognak semmi értelme. Csupa sületlenséggel próbálta bizonyítani az írója a hülyeségeit.
Pl:"Chicago Sun-Times kritikusa azonban minimális energiabefektetéssel kiderítette, hogy Nome-ban soha a büdös életben nem hallottak elrablásokról."
Senki nem gondol arra hogy esetleg nem mernek vagy nem akarnak róla beszélni.
"Kyle Hopkins nyomozóriporter kiderítette, hogy az alaszkai pszichológiai egyesületnél az életben nem hallottak erről a médiumról, sem hasonló kutatásokról, a honlap meglepő módon eltűnt az internetről."

Arra senki nem gondol hogy pont így manipulálnak minket hogy mindent eltüntetnek minden apró kis nyomot. A kormány helyébe mindenki ezt tenné hogy ne legyen pánik. Úgy látom itt legtöbb embernél el is éri a kormány amit szeretne.

"Ennek tetejébe a 2000-es évek hajnalára datált videók minősége a rendszerváltás előtti, kézről-kézre adott, hússzor másolt VICO-kazetták minőségét idézi, mindezt a meggyőzés jegyében, azt pedig még Sarah Palin államáról is nehéz elhinni, hogy nem lehetett náluk akkoriban kapni normális kamerákat."

Ez is elég gyatra magyarázat. Mintha mostanság nem lennének társadalmi réteg különbségek főleg ilyen kis városban mint Nome. Manapság is van olyan család akinek még digitális fényképezőgépe sincs hanem még a régi filmtekercses van. Mint ahogy valakinek már 6 éve van lcd tv-je és van akinek még most is a régi rosszabb kép minőségű 15 éves tv-je van. ezzel csak arra akarok kijukadni egyáltalán nem valószínűtlen hogy a filmben szereplő hölgynek csak ilyen kamerára tellett és ezért ilyen a felvétel minősége.