Regisztráció Blogot indítok
Adatok
középmotoros

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban, ha egy pasi nem szereti a rockzenét, nincs semmi szokatlan, abban viszont van, ha nem zavarja, hogy egy rockzenész kúrálja a feleségét. De zavarja. Amikor a dolog kiderül, a nő nem dobja az énekest, sőt, nem is takarodik el a színről, hanem arcátlanul időt kér a párjától. A…..
középmotoros 2011.11.22 19:58:39
@Joe69:
dettó.
énis pont most ugyanebbe a helyzetbe kerültem, kábé illik a leírásod rám is. igaz, itt én húzok el egy másik pecóba, de kösz , jólesett nagyon ez a megerősítés. igaz, most rossz nagyon, 8 év ment a kukába. kösz a tanácsot is, megtanulom a leckét.
Már ezt a szar techno-tinglitanglit is elveszik Európától? A REFRÉNIG KÖTELEZŐ MEGHALLGATNI!!!(Az is biztos, hogy jó alaposan megvígasztalta magát JLo valami zsémánttal miután hozzá kellett érnie a Swarovskihoz)  ..
középmotoros 2011.03.18 21:10:10
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Aki egyetért az alábbi nyilatkozattal, töltse ki a csatolt beadványt és küldjön el belőle egy példányt az Alkotmánybíróságnak. A Stabilitás Pénztárszövetség ma már postára adott egy ilyet. Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély, hogy az AB mielőbb napirendre tűzi…..
Tegnap döntött az Európai Bizottság (EB) és az Ecofin. Eszerint, nem büntethető egy olyan tagállam, amely visszalép egy olyan nyugdíjrendszerbe, amelyet 18 másik uniós tagállam alkalmaz. Ennek értelmében Magyarország - amely március végére már végrehajtja a nyugdíjreform…..
Subba A Nagy Punetti Fal 2010.11.29 09:23:00
Brightonban található a Nagy Punetti Fal project. Videó a művészről, és a 350 punetti megformázásának folyamatáról.       The Great Wall of Vagina : Trailer from James Lane on Vimeo...
középmotoros 2010.11.29 14:14:04
Miscellaneous Biztosra mennek 2010.11.27 16:33:00
Személyesen kell nyilatkozniuk a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradóknak. - áll a Parlament honlapjára feltöltött törvényjavaslatban. Aki nem kívánja az államnak adományozni nyugdíjmegtakarításait, személyesen kell megjelennie a "Nyugdíjbiztosítási Alap kezelésért…..
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..