Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picibubu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor, sok helyen lehet olvasni a panaszt, hogy „több hónap alatt elküldtem 100 CV-t, egy válasz sem jött, pedig több hónapja próbálkozom”. Nos, ha 100 CV-re nem jött válasz, akkor valami biztosan hibás az álláskeresési stratégiában. Talán a CV maga, talán az, hogy nem jól…..
picibubu 2014.03.07 17:44:46
@Online Távmunkás:
Én is ekolvastam a gerilla önéletrajzot és mikor olvastam, jó ötletnek tartottam a dolgot.
Majd kicsit később úgy adódott, hogy segédkeztem egy állásinterjún egy cégnél, ahol alkalmazottat kerestek. A cég tulaja elolvasta egyenként a CV-ket és azt, ahol a gerilla önéletrajz alapján megírt önéletrajz volt, hangos nemtetszés nyilvánítás közepette dobta félre. "Mi ez a hülyeség??" - ez volt a reakció.
Nem tudom, hogy nálunk - magyaroknál - működik-e valahol, de nem reprezentatív felmérésem alapján, nem.
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
A 90-es években nagy sláger volt statisztát toborozni, az ember befizetett pár rugót, aztán sosem hívták sehova. Azóta ugye a civilizációs fejlődésnek hála már komplett wannabecelebrity-csomagokat árulnak, akár gyerekeknek is. Aki nem akar országos tévében porrá égni, egy…..
Subba Teen Princess of the World 2007.06.25 14:32:00
Az egy rendkívül hülye bölcsesség, hogy "a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni". Egyrészt a gyerekek általában tök jó arcok, másrészt pedig aki ilyet mond, az nem látott még komplett idióta szülőt. Most viszont fog, pontosabban az idióta szülőnek azt a…..