Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tnemeth

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdtek áramlani a levelek a Homár postaládájába, és úgy tűnik, az internetező fogyasztók újabb tömeges csalást gyanítanak. A séma nem bonyolult: a Genertel biztosító egyes források szerint akár ezres nagyságrendben küldött ki leveleket arról az alacsony díjakkal megfogott…..
tnemeth 2010.03.02 12:41:22
Csatlakozom az előttem szólókhoz és ezt nem a Genertel hosszas, ámde elfogadhatatlan kommentjére értem....

Én is megkaptam azt a bizonyos "tucat" levelet Tőlük, és bár Én helyesen adtam meg a kért adatokat, a tavaly év végi átkötéskor, a telefonos ügyfélszolgálatukon lévő hölgy biztosított arról, hogy Ők elintézik helyettem az előző biztosítómnál a felmondást(melyet most szemrebbenés nélkül letagadnak) és a kártörténeti igazolást is. Nos, kiderült, hogy azért nem tudták beszerezni a kártörténeti igazolást mert az Én nyilatkozatom nélkül Ők nem tudták felmondani az előző szerződésemet, ám erről mélyen hallgattak február 26-ig, amit mélyen kritikán aluli eljárásnak tartok. Ennek az lett a következménye, hogy a Genertel-el kötött szerződés érvényét vesztette és az előző biztosítónál kellett újrakötni a szerződésemet mivel azt írja elő a törvény. És miért kellett újra kötni? Mert március 1-én díjnemfizetés miatt felmondták a szerződésemet(ezt is jogszabály írja elő), ráadásul "fedezetlen időszak" jogcímen a MABISZ által meghatározott napi 330 Ft.- büntető díjat kell befizetnem ami erre az időszakra közel 20.000 Ft. Nem hinném, hogy ez a büntetés az én hibámból származik. Egy jó dolog azért volt a dologban, mégpedig, hogy Én nyitásra érkeztem az előző biztosítóm ügyfélszolgálatára és nem kellett végig állnom azt az időközben mögöttem felgyülemlett sort, melynek ügyfél "elemei" összeráncolt szemöldökkel, Genertel-es fejléccel ellátott levelet lobogtattak a kezükben :s .

Zárszóként, Én sem fogom ennyiben hagyni ezt az etikátlan, felháborító eljárást... azt hiszem, hogy a PSZÁF és társszervei jókat fognak csemegézni ebből az arcátlan cégből...

Üdv.
T.