Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robin Hód

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
comment:com Sebeők elvtárs osztja 2006.04.14 01:05:00
A népnek odavetett kamukötegek a politikusoktól, és a semlegeskedő formális elemzések a politológusok részéről, kábé ennyi a politikai műsor, meg persze amikor a dühös nyugdíjasok betelefonálnak, hogy „Szerintem ez a Feri”. Nem volt eddig olyan műsor, ahol egy…..
Robin Hód 2006.04.16 17:31:00
Richard60:

Én nem, hogy nem vagyok a jóbarátod, de a barátod sem vagyok, hisz nem is ismerlek. Úgyhogy személyeskedjél a valódi jóbarátaiddal.
Ami meg a primitívséget illeti, az inkább a cikkben jelenik meg. Érveket akarsz hallani? Leírtam, de Neked úgy látom újra meg kell fogalmaznom (látod én nem véleményezem a Te értelmi képességedet, viselkedésedet, pedig hidd el, van véleményem :)
Szóval az a nagy baja ennek a kiricsizoltan-nak, hogy a Sebeőknek véleménye van egy adott ügyben, és ezt megjeleníti, méghozzá úgy, ahogy neki nem tetszik. Ezért emlegeti a TSZ-t, a pártot ezért írja nagy P-vel, stb. Ha Te ezt nem akarod megérteni, az a szíved joga, de azért ne hülyézz már le, kérlek, ha megírom azt, ami világosan kiérződik a fenti irományból. Úgyhogy ha kiricsinek az a baja Sebeőkkel, hogy nem Csapody érveivel azonosult, akkor írja meg ezt. Hisz azzal egyetértek Veled, hogy itt vélemények jelennek meg. Ha így tett volna, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy nem vettem volna a fáradtságot, hogy beírjam a fenti megjegyzést.
Ami meg a pártkatonát illeti, én bevallom, hogy jobboldali nézeteket vallok. Persze ez Neked már pártkatona. Szerintem pedig az a pártkatona, aki ezért pénzt is kap. Nos, én biztos nem, a kiricsizoliról, viszont már nem vagyok meggyőződve (túl indexes stílus, de lehet, hogy tévedek).
Ami meg az MDF és a FIDESZ viszonyát illeti, lehet, hogy most épp gyűlölik egymást (persze ez sem egészen igaz, de egyszerűsítek, hogy Neked se okozzon gondot a mondanivalóm), de ettől függetlenül még egy oldalon vannak, amit jobboldalnak neveznek (talán a legjobb történelmi példa, mikor ennél durvább esetek is megtörténnek egy politikai oldalon, az a francia forradalom. Ha ezt se értenéd, nézz utána az általános iskolai történelemkönyvekben). Egyébként egy személyes megjegyzést a végén, még hadd fogalmazzak meg. Úgy gondolom, hogy Te biztos sok TV-t nézel, másra nem is igazán juthat időd. Meglátszik rajtad...
Ez már megint egy olyan pillanat, amikor nehéz bármit is mondani. Olyan erősek a képek és persze a zenei aláfestés, hogy ezután a katartikus élmény után szinte képtelenség megszólalni. Médiatörténeti pillanat ugyanis, ahogy az exmaszopos pótkerényi, aki fideszesebb mint Orbán…..